Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ24 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2019

Γιατί δεν τηλεφωνούν μετά το πρώτο ραντεβού; Βρήκαμε 6 λόγους

Μετά από ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού, γιατί το τηλέφωνο σου δεν χτύπησε ποτέ ξανά;

μετά το πρώτο ραντεβού

Αγόρι γνωρίζει κορίτσι και μετά από ώρες αμηχανίας και αλλαγής εκατοντάδων outfit βγαίνετε το πρώτο ραντεβού το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να θεωρηθεί ιδανικό: καλό φαγητό, ρομαντικό περιβάλλον και ευχάριστο κλίμα. Τα καλά νέα είναι ότι πέρασες υπέροχα μαζί του και δεν βλέπεις την ώρα να ξαναβγείτε. Tα κακά νέα είναι ότι δεν σου τηλεφώνησε ξανά. Σου παρουσιάζουμε έξι λόγους που ίσως βοήθησαν στο να “χάσει” το κινητό σου και εσύ τον prince charming.

7 ιατρικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνεις σεξ καθημερινά

1. Εσύ και το κινητό σου είχατε πολλά να πείτε εκείνο το βράδυ

Το να τσεκάρεις συ-νε-χεια το κινητό σου σίγουρα δεν αποτελεί κανόνα επιτυχίας για το τέλειο ραντεβού. Εάν πέρασες όλο το βράδυ μετρώντας τα like σου στο facebook και τους ακολούθους στο instagram ή αλλάζοντας το επώνυμο σου υιοθετώντας το δικό του (creepy) αντί να κάνεις μακροσκελείς συζητήσεις με τον άνθρωπο που κάθεται ακριβώς απέναντί σου, τότε μάλλον του έδωσες την εντύπωση πως είσαι ήδη δεσμευμένη στη ζωή σου. Με το κινητό σου.

2. Ήπιες λίγο παραπάνω

Το να έχει να φροντίσει μια μεθυσμένη έφηβη που γνώρισε μόλις εχθές στο πρώτο ραντεβού ίσως και να μην είναι το ιδανικό σκηνικό για αυτόν. (ούτε το να ανέβεις στη σκηνή μεθυσμένη τραγουδώντας, να μπερδέψεις τα λόγια σου ή να κλάψεις για την παλιά μεγάλη σου αγάπη βέβαια) Το οτι ήπιες ένα δύο κοκτέιλ παραπάνω από ότι έπρεπε χθες σίγουρα δικαιολογούν το γεγονός ότι δεν τηλεφώνησε ξανά. (ακόμη και εάν σε εσένα φαίνεται ακόμα τελείως παράλογό!)

3. Γίνατε αδελφές ψυχές στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα

Έλα μην κρύβεσαι, μήπως την ώρα του ραντεβού έκανες add όλους του τους φίλους στο facebook, πήρες το κινητό της μαμάς του για να σου αποκαλύψει τις αγαπημένες του συνταγές ή έκανες like σε όλες του τις φωτογραφίες στο facebook; Εάν η απάντηση “ναι – ίσως” ταιριάζει στις παραπάνω περιγραφές, τότε με όλη μου την αγάπη οφείλω να σου πω πως δεν θα σε ξαναπάρει τηλέφωνο όχι επειδή δεν του άρεσες ή επειδή δεν είχατε χημεία, αλλά επειδή τον φόβισες.

4. Έκανες τις λάθος ερωτήσεις

Εάν βιάστηκες να τον ρωτήσεις για όλες του τις πρώην, το πόσα λεφτά βγάζει από τη δουλειά του και αδιάκριτες λεπτομέρειες για την οικογένεια του, τότε μόλις “έσπασες” έναν άτυπο κανόνα. Είναι γεγονός πως στα πρώτα ραντεβού και εσύ και αυτός είναι λογικό να μην έχετε διάθεση και άνεση να εκμυστηρευτείτε τα πιο κρυφά σας μυστικά. Εάν λοιπόν βοήθησες στη μετατροπή του ραντεβού σε ιερά εξέταση καλύτερα να υποσχεθείς πως ήταν και η τελευταία φορά.

5. Δεν ήσουν πραγματικά εκεί.

Εάν οι περισσότερες απαντήσεις που έδωσες ήταν μονολεκτικές τότε θα πρέπει να ξανασκεφτείς εάν πραγματικά είσαι έτοιμη για να βγεις ραντεβού. Πρώην που δεν έχεις ξεχάσει ακόμα? Προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον? Πλήθος υποχρεώσεων και ένταση στη δουλειά; Ό,τι και να είναι αυτό, θα περάσεις και εσύ και ο άλλος ωραία σε ένα ραντεβού μόνο όταν και οι δύο θέλετε να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο, να επισκεφτείτε καινούργια μέρη και να δημιουργήσετε όμορφες στιγμές.

6. Δεν προσφέρθηκες να πληρώσεις.

Ακόμα και εάν σου φαίνεται αυτονόητο το ότι ο άνδρας οφείλει να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού, στο 2014 τέτοιες σκέψεις δεν ταιριάζουν σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό. Το να προσφερθείς να μοιραστείτε τα έξοδα ή να κεράσεις εσύ έστω το γλυκό, είναι κάτι που ίσως να εκτιμήσει ιδιαιτέρως. Εάν πάλι η συμπεριφορά σου ήταν παραπάνω αλαζονική από όσο έπρεπε, τότε ίσως και τελικά το γεγονός ότι δεν ξαναπήρε τηλέφωνο να είναι καλό γιατί δεν θα ταιριάζετε ούτως ή αλλιώς.

Διάβασε επίσης: Πώς να τον κάνεις να σου στείλει μήνυμα: Ένας updated οδηγός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network