Γυναίκα29 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2020

Τι να έχω στην τσάντα μου; Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ

Ρωτήσαμε τις συντάκτριες της Miss Bloom ποια είναι τα απαραίτητα κάθε γυναικείας τσάντας και να οι δημοφιλέστερες απαντήσεις

Τι να έχω στην τσάντα μου; Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ

Είμαστε υπέρμαχοι της οργανωμένης και καθαρής τσάντας (το χάος δεν βοήθησε ποτέ κανέναν), αλλά υπάρχουν κάποια απαραίτητα εφόδια που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει μαζί της.

Κανένα από τα παρακάτω δεν θα προσθέσει επιπλέον βάρος στην τσάντα σου, αλλά να είσαι σίγουρη ότι θα σου φανούν όλα χρήσιμα σε πολλές δύσκολες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα όταν βιάζεσαι για ένα πρωινό ραντεβού και δεν έχεις χρόνο να φτιάξεις τα μαλλιά σου ή να πάρεις το πρωινό σου.

Τι να έχω στην τσάντα μου; Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα βασικά αντικείμενα που πρέπει να έχει η τσάντα σου.

Το κραγιόν – σήμα κατατεθέν σου

Αν δεν έχεις διάθεση να βάλεις από το πρωί το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν, γιατί να μην το έχεις μαζί σου όταν θα το χρειαστείς πραγματικά; Όπως για παράδειγμα, αν σε καλέσουν σε ένα απρογραμμάτιστο επαγγελματικό ραντεβού ή για ποτό μετά τη δουλειά. Μία εφαρμογή αρκεί για να νιώσεις ανανεωμένη και περιποιημένη.

Ένα καθρεφτάκι

Μόλις έφαγες / έβαλες κραγιόν / νιώθεις τα μαλλιά σου ατίθασα / ξεπετάχτηκε ένα ενοχλητικό σπυράκι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που χρειάζεσαι ένα καθρεφτάκι στην τσάντα σου, για να τσεκάρεις όποτε θέλεις το πρόσωπο σου.

Λαστιχάκι για τα μαλλιά και τσιμπιδάκια

Μπορείς να κάνεις μόνη σου ένα εύκολο σινιόν αρκεί να έχεις τα σωστά σύνεργα. Έχε στην τσάντα σου μερικά τσιμπιδάκια για τα μαλλιά κι ένα λαστιχάκι για να σώσεις κάθε bad hair day ή να αποκτήσεις ένα πιο βραδινό look στο λεπτό.

Body mist

Η πιο οικονομική εκδοχή της κολόνιας είναι το body mist. Θα το βρεις σε μικρότερες συσκευασίες (και πιο ελαφριές), αλλά και σε πιο light αρώματα. Ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεωθείς και να μυρίζεις υπέροχα.

Mini agenda

Η σωστή οργάνωση μειώνει το άγχος και ευνοεί την παραγωγικότητα. Σημείωσε κάθε ραντεβού και τυχόν υποχρεώσεις για να μην ξεχνάς τίποτα και για να ξέρεις πάντα τι σε περιμένει μέσα στην εβδομάδα. Μία agenda σε μικρό μέγεθος είναι ό,τι χρειάζεσαι για να μην τη βγάζεις ποτέ από την τσάντα σου.

Μετρητά

Πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένη – είτε αυτό σημαίνει ένα απρόβλεπτο επαγγελματικό ραντεβού για φαγητό είτε να πάρεις ταξί για μια μετακίνηση που δεν είχες υπολογίσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ

Best of network