Follow us

Αδυνάτισε εύκολα και γρήγορα και κέρδισε ένα ταξίδι στη Ρώμη

Μάθε πώς μπορείς να λάβεις μέρος στον πιο σούπερ διαγωνισμό

Αδυνάτισε εύκολα και γρήγορα και κέρδισε ένα ταξίδι στη Ρώμη

Μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, το άγχος για την εμφάνισή σου στην παραλία μονοπωλεί τις σκέψεις σου. Μην πανικοβάλλεσαι! Η λύση ακούει στο όνομα XL-S MEDICAL και εκτός από μια ζηλευτή σιλουέτα σου χαρίζει και ένα μαγευτικό ταξίδι στη Ρώμη.

Λίγους μήνες πριν εμφανιστείς και πάλι στις παραλίες ξεκινάς τη διαδικασία μέτρησης των θερμίδων, κάνεις το μέτρημα στη ζυγαριά μια καθημερινή συνήθεια ενώ παράλληλα στερείσαι μικρές απολαύσεις, προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου. Πώς όμως όλα αυτά μπορούν να γίνουν πολύ πιο ανώδυνα, εύκολα, γρήγορα και κυρίως χωρίς άγχος;

Αδυνάτισε εύκολα και γρήγορα και κέρδισε ένα ταξίδι στη Ρώμη

To XL-S Medical είναι Νο1 σε πωλήσεις ιατροτεχνολογικό προϊόν (CE) απώλειας βάρους στην Ευρώπη, με βάση τα επίσημα στοιχεία της IMS International, υποσχόμενο να σου προσφέρει μια ανανεωμένη εικόνα που θα τονίσει την αυτοπεποίθηση σου. Παράλληλα, όπως θα δεις παρακάτω, το XL-S MEDICAL Μαζί στο αδυνάτισμα friends edition χαρίζει σε εσένα και την καλύτερη σου φίλη ένα ταξίδι στη Ρώμη, μέσα από ένα σούπερ διαγωνισμό στο Facebook.

Στην Ελλάδα To XL-S Medical κυκλοφορεί σε 3 μορφές:

Αδυνάτισε εύκολα και γρήγορα και κέρδισε ένα ταξίδι στη Ρώμη - εικόνα 2
1. XL-S Medical Fat Binder 180 δισκία: δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους. Χάνετε έως και 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι αν κάνατε μόνοι σας δίαιτα.

Αδυνάτισε εύκολα και γρήγορα και κέρδισε ένα ταξίδι στη Ρώμη - εικόνα 3

2. XL-S Medical Fat Binder 90 sticks: τα ίδια αποτελέσματα με τα δισκία, μεγάλη ευκολία στην κατανάλωσή του γιατί είναι σε μονοδόσεις (sticks), χωρίς να χρειάζεται η λήψη νερού ενώ ο καθένας έχει τη δυνατότητα να τα έχει μαζί του ανα πάσα στιγμή.

Αδυνάτισε εύκολα και γρήγορα και κέρδισε ένα ταξίδι στη Ρώμη - εικόνα 4
3. Το νέο λανσάρισμα αφορά το XL-S Medical Max Strength 120 δισκία. Το 1ο προϊόν που μειώνει την πρόσληψη θερμίδων που προέρχονται από τα κύρια θρεπτικά συστατικά: υδατάνθρακες, σάκχαρα και λίπος. Είναι 33% πιο αποτελεσματικό.
(*Όλοι οι κωδικοί του XL-S Medical είναι για αγωγή 1 μήνα και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων)

'Ομως, το θέμα του αδυνατίσματος δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά γίνεται υπόθεση για τρεις. Συγκεκριμένα, του XL-S Medical Μαζί στο αδυνάτισμα friends edition, δικής σου και μιας φίλης σου.

Αδυνάτισε εύκολα και γρήγορα και κέρδισε ένα ταξίδι στη Ρώμη - εικόνα 5

Μπες στην επίσημη σελίδα του XL-S Medical στο www.facebook.com/xlsmedicalgreece, έχοντας στο πλευρό σου την καλύτερη σου φίλη, και πάρε μέρος στον πιο καλοκαιρινό διαγωνισμό, για να κερδίσεις ένα ταξίδι για δύο στη Ρώμη της Ιταλίας.

Μην χάσεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την εμφάνισή σου χάνοντας βάρος αλλά και τη διάθεσή σου απολαμβάνοντας ένα μοναδικό ταξίδι εμπειριών.

Το XL-S Medical έχει κλινική μελέτη δημοσιευμένη στο πιο έγκυρο παγκοσμίως επιστημονικό περιοδικό (Obesity Journal). Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος εγγυημένα και με ασφάλεια. Τα ενεργά συστατικά του είναι φυσικά, χωρίς χημική επεξεργασία στον οργανισμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ