Follow us

My Secret Diet: Πώς θα χάσω τα περιττά κιλά μια ανάσα πριν το καλοκαίρι;

Θα μάθεις το μυστικό μου σύντομα! Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

My Secret Diet: Πώς θα χάσω περιττά κιλά μια ανάσα πριν το καλοκαίρι;

Αυτό δεν αναρωτιόμαστε όλες όσο οι διακοπές πλησιάζουν; Εξαντλητικές δίαιτες, άπειρες ώρες στο γυμναστήριο αλλά και άγχος είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας καθημερινότητας που, ωστόσο, ποτέ δεν φέρνουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Τι αποφάσισα όμως να κάνω εγώ;

Μερικά παραπανίσια κιλά, τα οποία σίγουρα θα χαρακτήριζα περιττά, με ταλαιπωρούν εδώ και μερικούς μήνες. Παράλληλα, καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, παρατήρησα ότι ήμουν αρκετά ευπαθής σε κρυολογήματα και ιώσεις, γεγονός που με αποθάρρυνε να ξεκινήσω μια σοβαρή προσπάθεια διατροφής, τα αποτελέσματα της οποίας θα με έκαναν να ανέβω στη ζυγαριά και να φωνάξω από χαρά και ικανοποίηση. Όμως, εξαντλώντας κάθε δικαιολογία, ήρθε η ώρα της κρίσης, κατά την οποία πήρα την απόφαση να κάνω κάτι για εμένα, για το σώμα μου, την εμφάνισή μου αλλά και την υγεία μου.

My Secret Diet: Πώς θα χάσω τα περιττά κιλά μια ανάσα πριν το καλοκαίρι;
Αφαίρεσα 1 κιλό για τα αθλητικά, 1 κιλό για το κολάν και 1 για το καλό! Ωστόσο, η ζυγαριά δεν μου έκανε τη χάρη!


Για αρχή, ξεκίνησα γυμναστική. Και αντί να κάνω την αρχή με κάτι απλό και πιο γυναικείο, θέλησα να μπω κατευθείαν στα βαθειά και να δοκιμάσω τα όρια μου. Υστερα από αναζήτηση, κατέληξα να επισκέφτομαι 4 φορές την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ για μια δυναμική cardio training προπόνηση που περιλαμβάνει όλες τις μορφές εκγύμανσης (βάρη, αερόβιο, TRX, σκοινιά κτλ) με μικρά διαλείμματα και φυσικά πολλές γρήγορες ανάσες. Μια μορφή προπόνησης που σε γεμίζει ευεξία και ενέργεια παράλληλα με σύσφιξη και σμίλευση του σώματος.

My Secret Diet: Πώς θα χάσω τα περιττά κιλά μια ανάσα πριν το καλοκαίρι; - εικόνα 2

Όμως, σύντομα κατάλαβα ότι αυτό μόνο δεν αρκεί. Ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να με δικαιώσει αποτελείται από συνδυασμό γυμναστικής και διατροφής, με σκοπό να αποκτήσω περισσότερη ζωντάνια και ενεργητικότητα και, φυσικά, το ιδανικό βάρος που θα μπορέσω να διατηρήσω για πάντα.

My Secret Diet: Πώς θα χάσω τα περιττά κιλά μια ανάσα πριν το καλοκαίρι; - εικόνα 3
Ένα παγωτό στην Porto Bello Street του Notting Hill, ήταν η τελευταία μου αμαρτία..


Η αρχή έγινε. Ανέβηκα στη ζυγαριά, πήρα μια μεγάλη ανάσα και ξεκίνησα δυναμικά την προσπάθεια. Μετά από μια εβδομάδα, σίγουρα μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη! Τι κάνω; Ποια δίαιτα αποφάσισα να ακολουθήσω και ποιος μου έδωσε το κίνητρο; Θα το μάθεις σύντομα.

Έως τότε, σε προκαλώ: Είσαι έτοιμη να μάθεις τα πάντα και έπειτα να ακολουθήσεις πιστά μια ολοκληρωμένη διατροφική πρόταση που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις το μεταβολισμό σου, να θωρακίσεις την υγεία σου, να ρυθμίσεις το βάρος σου αλλά και να υιοθετήσεις διατροφικά μυστικά για μόνιμη απώλεια βάρους;

Εγώ το έκανα και σε μια εβδομάδα θα μάθεις τα δικά μου συμπεράσματα!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ