Follow us

4 τρόποι να καις θερμίδες όλη μέρα!

Κάνοντας τα πιο απλά πράγματα

4 τρόποι να καις θερμίδες όλη μέρα!

Δες πώς μπορείς να τα καταφέρεις...

Όπως όλοι ξέρουμε, ο οργανισμός κάνει διαρκώς καύσεις καίγοντας θερμίδες, ακόμα και όταν καθόμαστε ή κοιμόμαστε. Για να χάσουμε όμως τα περιττά 2-3 κιλά που μας βασανίζουν, πρέπει είτε η ποσότητα των θερμιδών που παραλαμβάνουμε να είναι μικρότερη από την κανονική ημερήσια προτεινόμενη πρόσληψη, είτε να καίμε τις παραπανίσιες θερμίδες.

Εκτός, λοιπόν, από το γυμναστήριο -που είναι πιθανόν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες - και σοφά έπραξες, λέμε εμείς- υπάρχουν (όντως!) και άλλοι τρόποι να κάψεις θερμίδες, πολύ πιο εύκολα αλλά και διασκεδαστικά. Πώς;


[gallery ids="69030,69031,69032,69034"]

Κάνε μια βόλτα: Μετά το μεσημεριανό σου γεύμα πάρε έναν συνάδελφό σου και πηγαίνετε έναν περίπατο 15 λεπτών. Άλλα 15 λεπτά για να γυρίσετε και έχεις ολοκληρώσει το συνιστώμενο μισάωρο περπάτημα της ημέρας.

Πάρε τις σκάλες: Αν θέλεις να ανέβεις στον 2ο όροφο, μην κάνεις δεύτερες σκέψεις! Ανέβα με τις σκάλες. Γύμνασε με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια σου, γλιτώνοντας παράλληλα και τις αμήχανες συναντήσεις στο ασανσέρ.

Μίλα όρθιος: Κάνε ένα διάλειμμα από το καθισιό, πάρε ένα τηλέφωνο την κολλητή σου και μιλήστε για 10 λεπτά. Όσο μιλάς κάτσε όρθια και αν θες κάνε και μικρές βόλτες.

Αν έχεις σκύλο, μπράβο! Αν δεν έχεις, βρες ένα φίλο που έχει και συνόδεψέ τον στην καθημερινή του βόλτα. Άδειασε το μυαλό σου ενώ περπατάς και συζητάς ενώ παράλληλα καις θερμίδες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ