Follow us

Πώς θα αποκτήσεις λευκά δόντια; 3 πράγματα που δεν ήξερες!

Κάνε λεύκανση δοντιών με ό,τι έχεις στο ψυγείο σου!

Λευκά δόντια τώρα!

Happiness!

Είναι γεγονός, όσο μεγαλώνουμε, το εξωτερικό περίβλημα του σμάλτου του δοντιού αδυνατίζει. Δυστυχώς όμως, το επόμενο στρώμα, η οδοντίνη, είναι πιο κίτρινη. Κάτι που δεν καμία περίπτωση δεν θέλεις! Σε αντίθεση, αυτό που επιθυμείς διακαώς είναι ένα λευκό και αστραφτερό χαμόγελο και εδώ θα σου αποκαλύψουμε τους τρόπους για να το πετύχεις.

Ήξερες ότι υπάρχουν φαγητά που έχουν λευκαντικές ιδιότητες;

Το σέλινο, τα μήλα, τα αχλάδια, τα καρότα, ενεργοποιούν περισσότερο τους σιελογόνους αδένες, και το σάλιο βοηθά στην απομάκρυνση των υπολοίπων των τροφών από τα δόντια. Οι τσίχλες χωρίς ζάχαρη επίσης βοηθούν στην παραγωγή περισσότερου σάλιου, που βοηθά στην απομάκρυνση των λεκέδων από τα δόντια. Και το καλύτερο; Το σάλιο εξουδετερώνει το οξύ που προκαλεί τη φθορά των δοντιών! Για τα δόντια, όσο περισσότερο σάλιο, τόσο καλύτερα.

Οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει λεκέδες σε ένα λευκό ύφασμα, μπορεί να αφήσει λεκέδες και στα δόντια.

Που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις: Φυσικά, τον καφέ, το τσάι, όλα τα σκούρα ροφήματα και τους φρουτοχυμούς. Έχε υπόψη σου ότι τα σκούρα φρούτα και τρόφιμα (όπως τα μούρα ή το παντζάρι) - αν και έχουν εξαιρετικές ιδιότητες για την υγεία σου - μπορούν επίσης να αφήσουν λεκέδες. Για να τους αποφύγεις, πλύνε τα δόντια σου μία ώρα μετά το φαγητό και ξέπλυνε το στόμα σου με νερό.

Ο βασικός σου σύμμαχος για λευκά δόντια!

Θέλεις το τέλειο λευκό χαμόγελο; Η λευκαντική οδοντόπαστα UNIDENT BLACK TOOTHPASTE από την Intermed είναι ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση καθώς περιέχει ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες, οι οποίοι επαναφέρουν και διατηρούν το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών χαρίζοντας ένα υπέροχο χαμόγελο.

Η χρήση της εγγυάται αφαίρεση αποτελεσματικά και με ασφάλεια των επιφανειακών δυσχρωμιών και ταυτόχρονα ενδυναμώνει την αδαμαντίνη καθώς της προσφέρει φθόριο και τον απαραίτητο δομικό υδροξυαπατίτη.

Tip: Η UNIDENT BLACK TOOTHPASTE αποτελεί την ιδανική επιλογή για χρήση τόσο μεταξύ των θεραπειών επαγγελματικής λεύκανσης, όσο μετά το πέρας αυτών. γιατί εξασφαλίζει την μακρόχρονη διατήρηση του αποτελέσματος. Βρες την στα φαρμακεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ