Follow us

Γνώρισε τη συλλογή La Redoute Interieurs

Με μια εξαιρετικά εκτεταμένη γκάμα προϊόντων, η La Redoute Interieurs είναι η συλλογή στην οποία θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το σπίτι και να δημιουργήσεις το απόλυτα προσωπικό σου στυλ.

La Redoute

Στη La Redoute θα βρείτε elegant, chic και ποιοτικά είδη σπιτιού για να προσθέσετε ένα σύγχρονο αέρα κομψότητας σε κάθε χώρο, από το καθιστικό και την κρεβατοκάμαρα, έως την κουζίνα και το μπάνιο. Η μεγάλη γκάμα από λευκά είδη (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες) και βέβαια χαλιά, κουρτίνες, φωτιστικά και έπιπλα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που ταιριάζει στη δική σας αισθητική.

La Redoute Interieurs

Τα προϊόντα που ανήκουν στη συλλογή Interieurs της La Redoute έχουν ιστορία που ξεκινά στη βόρεια Γαλλία, με τη δημιουργικότητα και το ταλέντο των σχεδιαστών της εταιρείας. Οι τάσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής βρίσκουν την εφαρμογή τους στο σχεδιασμό των αντικειμένων και των επίπλων με αποκλειστικά υφάσματα. Αντικείμενα χρηστικά -και διακοσμητικά- που εξασφαλίζουν στυλ και άψογη λειτουργικότητα. Έπιπλα με οργανικά σχήματα και υφάσματα με δυνατά, εντυπωσιακά flower prints. Το πνεύμα αναβίωσης της δεκαετίας του 70 με vintage αισθητική και πάντα φυσικά υλικά. Περισσότερο από ένα στυλ, αυτή η συλλογή κάνει focus στην τέχνη της ζωής και της διακόσμησης και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε ξανά τον κάθε χώρο του σπιτιού.

Δες περισσότερα στο Casavivaharpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ