Follow us

Ο Ludwig Goransson και ο Travis Scott συζήτησαν για τη συνεργασία τους, το "τραγούδι του μέλλοντος" στην ταινία "Tenet"

"Η φωνή του ακούγεται σαν να είναι από το μέλλον".

Travis Scott Splash News/Ideal Image

"Η φωνή του ακούγεται σαν να είναι από το μέλλον" είπε ο Λούντβιχ Γκοράνσον για τον Τράβις Σκοτ. Ο συνθέτης του σάουντρακ της ταινίας "Tenet" συζήτησε με τον Αμερικανό ράπερ για το πώς δημιουργήθηκε το "The Plan", το τραγούδι των τίτλων τέλους της ταινίας σε νέα συνέντευξη που κυκλοφόρησε από τη Warner Bros.

Ο Σουηδός συνθέτης και δισκογραφικός παραγωγός αποκάλυψε ότι μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Κρίστοφερ Νόλαν έστειλαν στον Τράβις Σκοτ ένα απόσπασμα της ταινίας. O ράπερ ενθουσιάστηκε τόσο από αυτό που είδε, ώστε ο Νόλαν τον κάλεσε στο στούντιο για να παρακολουθήσει ολόκληρη την ταινία. Αυτό σημαίνει ότι ο Τράβις Σκοτ ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους στον κόσμο που είδε την ταινία στο σύνολό της. Ο Γκοράνσον εξήγησε ότι η φωνή του Σκοτ "λειτουργεί τέλεια με το θέμα της ταινίας". Έχοντας στο τέλος τη φωνή του Σκοτ δημιουργείται η αίσθηση ότι "η φωνή του μέλλοντος μιλά μαζί σου". "Δεν σταματά", είπε, "το ταξίδι της ταινίας συνεχίζεται". Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Σκοτ είπε πώς η ταινία τον ενέπνευσε να γράψει το "The Plan".

"Τα εφέ, οι ηθοποιοί, τα συναισθήματα, οι γωνίες της κάμερας. Οι ήχοι...Η μουσική ήταν τόσο δυνατή. Ήταν η πρώτη φορά που είδα μία ταινία σαν αυτήν" τόνισε. Αναφέρθηκε επίσης στη διαφορά μεταξύ της δημιουργίας μουσικής για μια ταινία και για ένα άλμπουμ. "Η δημιουργία μουσικής είναι σαν να προέρχεται προσωπικά, από εμένα και τις εμπειρίες της ζωής μου. Νομίζω ειδικά για αυτό, είναι σαν να ενσωματώνω ένα συναίσθημα και μια στιγμή " είπε. "Νιώθω ότι στα άλμπουμ, παίρνεις τις ιστορίες της ζωής σου και τις βάζεις σε στίχους, τις διαδίδεις σε 16 τραγούδια" σημείωσε. Ωστόσο στην περίπτωση του τραγουδιού για την ταινία, εξήγησε ότι δεν αφορά τον ίδιο, το πώς μεγάλωσε, τις εμπειρίες του, αλλά τον κόσμο του "Tenet".

"Νομίζω ότι είναι μια τέλεια περιγραφή της ταινίας" είπε ο Γκοράνσον για το τραγούδι. "Εάν δεν έχετε 2,5 ώρες για να παρακολουθήσετε την ταινία, έχετε 3,5 λεπτά για να ακούσετε το τραγούδι και θα σχηματίσετε μία ιδέα ακούγοντάς το" ανέφερε ο συνθέτης, προσθέτοντας ότι όταν το άκουσε πρώτη φορά νόμιζε ότι βρέθηκε στο μυαλό του πρωταγωνιστή, ότι ακολουθούσε τους στόχους και την αποστολή του. Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Λούντβιχ Γκοράνσον για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερο Πρωτότυπο Σάουντρακ για τη συνεισφορά του στην ταινία "Tenet". Πέρσι ο Γκοράνσον κέρδισε το πρώτο του Emmy για τη μουσική της σειράς "The Mandalorian".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ