Follow us

Ashley Graham | Δεν θέλει να την αναφέρουν πλέον ως "plus-size" μοντέλο

"Μισώ το ότι πρέπει συνέχεια να μιλάμε για το σώμα μου".

Ashley Graham Splash News / Ideal Image

Μιλώντας σε συνέντευξη στο περιοδικό WSJ η Ashley Graham εξήγησε πόσο εκνευριστικό είναι για εκείνη να πρέπει διαρκώς να απαντάει σε ερωτήσεις για τη σιλουέτα και το βάρος της, επισημαίνοντας πως "κανένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να είναι αναγκασμένος να το κάνει". Είπε επίσης ότι θα προτιμούσε να την χαρακτηρίζουν απλά "μοντέλο" και όχι "plus-size” προσθέτοντας "μισώ το ότι πρέπει να μιλάμε συνεχώς για το σώμα μου".

Η Ashley Graham διαβεβαίωσε το κοινό ότι θα συνεχίσει να μιλάει για το θέμα αυτό επειδή γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι. "Αυτό που μου δίνει κίνητρο να μιλήσω για το σώμα μου είναι ότι όταν ήμουν μικρή δεν υπήρχε κάποιος να το κάνει αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο στο instagram δεν δημοσιεύω "τέλειες" φωτογραφίες αλλά αληθινές και ωμές. Θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι υπάρχουν γυναίκες με κυτταρίτιδα, λίπος στην πλάτη και ραγάδες. Υπάρχουν πολλές γυναίκες με καμπύλες, plus-size, χοντρές ή όπως αλλιώς θέλετε να τις πείτε"

Αν και σήμερα είναι πρωτοπόρος του body positivity, η Graham δεν ξεχνά ότι όλοι της έλεγαν ότι πρέπει να χάσει βάρος προκειμένου να κάνει καριέρα, όταν ξεκίνησε σε ηλικία 17 ετών.. "Το γεγονός ότι έχασα δουλειές επειδή ήμουν "πολύ παχιά" ήταν αυτό που τελικά μου έδωσε το κουράγιο και τη φιλοδοξία να συνεχίσω και να καλύψω το κενό που υπήρχε στη βιομηχανία της μόδας σ’ αυτό το κομμάτι", καταλήγει.

φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ