Follow us

Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού πρωταγωνιστούν στο νέο σποτ για τον εμβολιασμό

"Ποιο καπελάκι, τη μασκούλα μου": Ο ηθοποιός λέει την αγαπημένη ατάκα 56 χρόνια μετά.

Διαφημιστικό σποτ εμβολιασμού

Στο καινούριο τηλεοπτικό σποτ για τον εμβολιασμό και τη χρήση μάσκας πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού ή αλλιώς το κινηματογραφικό ζευγάρι στην ταινία του 1965, "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα". Στο διαφημιστικό με τίτλο "Το ραντεβού" βλέπουμε τους δύο ηθοποιούς να βρίσκονται ο καθένας στο σπίτι του και να ετοιμάζονται για το ραντεβού που έχουν δώσει για να πάνε μαζί στο εμβολιαστικό κέντρο.

Το σποτ με αέρα παλιού ελληνικού κινηματογράφου πλαισιώνει μουσικά το κομμάτι "Καινούρια ζωή", στην πρώτη του εκτέλεση, από τη Σοφία Βέμπο. Μάλιστα, ακούγονται και γνωστές αγαπημένες ατάκες προσαρμοσμένες στην "covid-19 πραγματικότητα".

Το Ινστιτούτο Marangoni συμμετέχει με ψηφιακά πάνελ στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

"Το καπελάκι μου. Ποιο καπελάκι, τη μασκούλα μου" λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι του, παράφραση του γνωστού "παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω". Τηρώντας τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, οι δυο τους συναντιούνται χωρίς να αγκαλιαστούν με τη Μάρω Κοντού να επισημαίνει "Όχι αγκαλιές, την επόμενη φορά". Το εν λόγω σποτ με κεντρικά μηνύματα το "Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής" και "Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε", μπορείς να δεις παρακάτω:

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου | Όλα όσα "αντέχουμε" να διαβάσουμε

Το διαφημιστικό δημοσίευσε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο Twitter:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ