Follow us

Κακοκαιρία "Μήδεια": Στα λευκά η Αττική - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Σύσταση Πολιτικής Προστασίας: Μείνετε σπίτι.

Bad Weather iStock

Επί ποδός βρίσκονται οι αρχές στην Αττική, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα που δημιουργεί η επέλαση της κακοκαιρίας "Μήδεια". Το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας είναι σφοδρότερο από το προηγούμενο, με αποτέλεσμα να το "στρώσει" ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σημαντικά προβλήματα στους δρόμους εντοπίζονται στα βόρεια και ανατολικά προάστια.

Πέρα από τα προάστια όμως, μεγάλη ποσότητα χιονιού έχει πέσει και στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται εκχιονιστικά στο... Κολωνάκι, επί της Πατριάρχου Ιωακείμ. Σημειώνεται ακόμα ότι δεν λειτουργεί ο HΣΑΠ, ενώ ακινητοποιημένα είναι και τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Από τις 5:30 έως τις 7:30 το πρωί της Τρίτης, η Πυροσβεστική δέχθηκε 25 κλήσεις για μεταφορά νεφροπαθών στην Αττική, ενώ τις τελευταίες 12 ώρες οι κλήσεις ήταν συνολικά 60.

Επίσης, δέχθηκε 25 κλήσεις για κοπές δέντρων κατά τη διάρκεια της νύχτας σε Διόνυσο, Αγ. Στέφανο, Παπάγου, Χολαργό, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι και Ζωγράφου και 24 για μεταφορά πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα μετά τις 10:30.

Δες περισσότερα στο theToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ