Follow us

Νέα μήνυση σε βάρος του ηθοποιού - σκηνοθέτη για βιασμό 14χρονου

Ο μηνυόμενος φέρεται πως τον βίασε όταν ήταν μαθητής στη Β' Γυμνασίου.

movie festival iStock

Νέα μήνυση κατατέθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη. Αυτή τη φορά, αφορά βιασμό που τελέστηκε το 2010 - δεν έχει δηλαδή παραγραφεί- ενώ τη μήνυση κατέθεσε νεαρός ο οποίος ήταν 14χρονος μαθητής όταν τελέστηκε η πράξη. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο μηνυτής, που δεν έχει κάποια σχέση με τον χώρο του θεάτρου, ο γνωστός ηθοποιός - σκηνοθέτης τον βίασε όταν ήταν μαθητής στη Β' Γυμνασίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο μηνυόμενος προσέγγισε στην πλατεία Μεταξουργείου τον τότε 14χρονο υποσχόμενος πως θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον χώρο του θεάματος με τη βοήθεια των γνωριμιών του. Ακόμη, ο μηνυτής ισχυρίζεται πως πήγαιναν τακτικά μαζί σε συναυλίες και τελικά ο καταγγελλόμενος τον βίασε στο σπίτι του, στο οποίο δεχόταν και άλλα παιδιά.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του μηνυτή, Γιάννης Βλάχος, ζητά την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας:

"Κατατέθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μήνυση για βιασμό σε βάρος ανηλίκου. Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε το 2010 όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής Β´ τάξης Γυμνασίου. Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί. Ως δράστης φέρεται πασίγνωστος-ηθοποιός, το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα. Ζητάω να παρέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη και να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ