Follow us

Παρέμβαση Μητσοτάκη για τον ηθοποιό - σκηνοθέτη που κατηγορείται για παιδεραστία | Να αποδοθεί δικαιοσύνη

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υπόθεση του σκηνοθέτη- ηθοποιού που κατηγορείται για παιδεραστία.

Κυριάκος Μητσοτάκης NDP

Σαφή θέση για την υπόθεση του ηθοποιού - σκηνοθέτη που κατηγορείται για παιδεραστία πήρε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή, στη συζήτηση on camera με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ευαισθησία του για το θέμα- πόσο μάλλον που και ο ίδιος είναι πατέρας μικρών παιδιών - εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει τις καταγγελίες σε βάθος, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου που επέτρεψε στα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης να μιλήσουν. "Εσπασε το πέπλο της σιωπής", ήταν η χαρακτηριστική του φράση. Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τα θύματα να μιλήσουν και όπως είπε ο καλύτερος τρόπος είναι να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη.

Τώρα είναι η ώρα να σπάσει η σιωπή, είπε ο Πρωθυπουργός. "Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να αποδοθεί δικαιοσύνη", είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι πρέπει να προστατευτούν τα μελλοντικά θύματα.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σημείωσε ότι πλέον η κοινωνία έχει ωριμάσει και ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για να αποδοθεί δικαιοσύνη μέσα στο πλαίσιο του κράτους δικαίου. "Τα δικαιώματα όλων πρέπει να γίνουν σεβαστά", σημείωσε.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ