Follow us

Η Song Hye-Kyo η πρώτη πρέσβειρα του οίκου Fendi από τη Νότια Κορέα

Η ηθοποιός είναι πασίγνωστη στην πατρίδα της.

Song Hye-Kyo Splash News/Ideal Image

Ο οίκος Fendi ανακοίνωσε ότι η ηθοποιός Song Hye-Kyo είναι η πρώτη παγκόσμια πρέσβειρά του από τη Νότια Κορέα. "H Song Hye-Kyo είναι ένα είδωλο της εποχής που αντιπροσωπεύει την ομορφιά ενός μείγματος τρυφερότητας, δύναμης και στάσης αυτοπεποίθησης και ταιριάζει απόλυτα με τις αξίες που προωθεί ο Fendi" αναφέρεται σε ανακοίνωση του οίκου πολυτελών ειδών που δημοσιεύθηκε από το W Korea.

Η Song, διάσημη ηθοποιός, είναι πασίγνωστη στην πατρίδα της, στη Νότια Κορέα περισσότερο από τους ρόλους της σε K -dramas, τηλεοπτικές σειρές. Η ηθοποιός ανακοίνωσε την είδηση στους δέκα εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram και φωτογραφήθηκε με δημιουργίες από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 του Fendi για το Harper’s Bazaar Korea.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι μέλος της οικογένειας Fendi καθώς είναι μια μάρκα που αγαπώ. Ανυπομονώ για το συναρπαστικό ταξίδι με τον Fendi" είπε η ηθοποιός. Το 2018 η Song κατέλαβε την 6η θέση στη λίστα των διασημοτήτων της Κορέας στο περιοδικό Forbes.

Στη συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar, η ηθοποιός τόνισε ότι δεν σταματά ποτέ να ωθεί τον εαυτό της εκτός της ζώνης άνεσης. "Παρ΄όλο που τα πράγματα φαίνονται φανταχτερά απ΄έξω, όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό και συνεργάζομαι με αξιοσέβαστους σκηνοθέτες και ηθοποιούς, δεν είναι εύκολο να εναρμονίζομαι με την κουλτούρα τους με ατελείς γλωσσικές δεξιότητες. Νομίζω όμως ότι τα έχω καταφέρει καλά" ανέφερε εκφράζοντας ωστόσο και τις ανησυχίες της.

"Η υποκριτική γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Συνήθιζα να πιστεύω ότι η υποκριτική θα γινόταν πιο εύκολη όταν φτάσω στα τριάντα μου ... Γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη και έχω ακόμα πολύ δρόμο να διανύσω" είπε η ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ