Follow us

Δημήτρης Λιγνάδης "Παρουσιάστηκα στη ΓΑΔΑ, δεν υπάρχει ένταλμα για μένα"

Οι νέες εξελίξεις μετά την είδηση πως υπάρχει ένταλμα σύλληψης.

dimitris lignadis NDP Photo Agency

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη μετά τις ισχυρές καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος του. Σήμερα μάλιστα κυκλοφόρησε η είδηση πως υπάρχει ένταλμα σύλληψης για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με το protothema.gr που είχε άμεση επικοινωνία με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο ίδιος μετέβη με δική του πρωτοβουλία στη ΓΑΔΑ, συνοδεία του δικηγόρου του με σκοπό να δηλώσει στην αστυνομική διεύθυνση πως βρίσκεται στη διάθεση τους για οποιαδήποτε έρευνα. Στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να υπάρχει περαιτέρω κράτηση.

Ο ίδιος δήλωσε πως "Δεν είμαι στο σπίτι μου. Δεν είμαι στη ΓΑΔΑ. Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι. Ξέρω τι υπάρχει από το πρωί. Η παραφιλολογία φτιάχνει ένα κλίμα πιεστικό πολλές φορές και δεν μπορώ να το συντηρήσω Μέχρι πρότινος έλεγαν ότι υπάρχουν εντάλματα και δεν υπάρχει τίποτα", τονίζοντας πως δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο δικηγόρος του, Νικόλαος Γεωργουλέας τόνισε επίσης πως "Ζητήσαμε επίσημη ενημέρωση από τις αρχές και μας είπαν ότι μέχρι στιγμής δεν αναζητείται. Συνεπώς δεν υπάρχει ένταλμα".

Ραγδαίες εξελίξεις | Πληροφορίες για ένταλμα σύλληψης του Δημήτρη Λιγνάδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ