Follow us

Δημήτρης Λιγνάδης | Τί κατέθεσε η Ελληνίδα ηθοποιός και επί 19 χρόνια σύντροφός του (vid)

"Όφειλα να το κάνω για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου".

Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου, με αποκορύφωμα τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, το βράδυ του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου. Με τις αποκαλύψεις για τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου να διαδέχονται συνεχώς η μία την άλλη, οι τηλεοπτικές εκπομπές δεν σταματούν να ασχολούνται με το φλέγον θέμα.

Αυτός είναι ο διάλογος του Δημήτρη Λιγνάδη με την ανακρίτρια

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου λοιπόν, στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα", αναφέρθηκαν στην κομβική μαρτυρία της γυναίκας που βοήθησε τις Αρχές να οδηγηθούν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, είναι μία γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός με καταγωγή από νησί του Αιγαίου που πρόσφατα μάλιστα απέκτησε παιδί.

Εκτός των άλλων, η ηθοποιός είπε ότι διατηρούσε on/off σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη για 19 χρόνια, ενώ γνώριζε για τις συναναστροφές του με νεαρά παιδιά. Υποστήριξε μάλιστα ότι όταν του είπε πως θα τον καταγγείλει πριν από μερικά χρόνια, την απείλησε πως θα τη σκοτώσει.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στη ρεπόρτερ Κατερίνα Σουλιώτη, η αγάπη της για τα παιδιά ήταν που την ώθησε στην κατάθεση αυτή: "Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου".

Δες περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ