Follow us

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Δημήτρης Λιγνάδης | Έφτασε η ώρα της απολογίας, κρίνεται η αίτηση ακυρότητας

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα παρουσιαστεί και στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που κρίνει το αίτημα ακυρότητας.

Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν τις 12 ο Δημήτρης Λιγνάδης, προκειμένου να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας και να απολογηθεί.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης παρευρίσκεται και στην κρίσιμη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα αποφανθεί επί της αιτήσεως ακυρότητας της προδικασίας, την οποία έχει υποβάλει ο κατηγορούμενος δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, το Δικαστικό Συμβούλιο ζήτησε την αυτοπρόσωπη εμφάνιση του Δημήτρη Λιγνάδη ενώπιον του Συμβουλίου, ενώ από την πλευρά της υπεράσπισης έχουν δηλωθεί 20 μάρτυρες προκειμένου να στηρίξουν τους ισχυρισμούς του σκηνοθέτη, αλλά και να αναφερθούν στην προσωπικότητα του. Ανάμεσα στους προτεινόμενους μάρτυρες περιλαμβάνονται η ηθοποιός και πρώην υπουργός Πολιτισμού Ελένη Κούρκουλα, καθώς και ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 Δημήτρης Παναγιωτάκης.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ