Follow us

ΈρωταS(21) με την πρώτη selfie (Συνέβη και απαθανατίστηκε από έναν τέλειο φακό)

Κι αν δεν πιστεύεις μπορείς (και με ένα απλό Zoom) να το διαπιστώσεις.

Samsung

Δεν θα πω ψέμματα. Ούτε θα μπω στη διαδικασία του πιο cliché και από cliché για να περιγράψω την Android συσκευή μου. Κάτι σοβαρό όμως συνέβη. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ήταν "έρωτας με την πρώτη selfie"

Η νέα σειρά των Samsung Galaxy μού φάνηκε πολλά υποσχόμενη εξ αρχής, καθώς πληροί όλα τα κριτήρια που έχω θέσει για τα ιδανικά για εμένα gadgets. Από τον σύγχρονο σχεδιασμό μέχρι τις επιδόσεις τους, ήξερα ότι θα γίνουν το απόλυτο must-have αξεσουάρ κάθε γυναίκας που, όπως εγώ, επιζητά να έχει στη διάθεσή της το "it" item (και) της τεχνολογίας.

Η αλήθεια λοιπόν είναι πως έχοντας ήδη τον πήχη ψηλά και με αυστηρές προσδοκίες μετά τα δύο πρώτα μοντέλα, Samsung Galaxy S20 και Samsung Galaxy Note20 Ultra, δεν περίμενα να ενθουσιαστώ ξανά εύκολα. Όλα άλλαξαν όμως όταν "συναντήθηκα" με το Galaxy S21 ή αλλιώς ήταν "έρωτας με την πρώτη selfie".

Γιατί ήταν έρωταS(21)

Με τον καινούριο, σύγχρονο σχεδιασμό της, η συσκευή αυτή καταφέρνει να στρέψει effortlessly επάνω της όλα τα βλέμματα. Η οθόνη της υπόσχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην εμπειρία προβολής μας, κάτι που μπορώ να επιβεβαιώσω, μιας και είναι απίστευτα φωτεινή, εντυπωσιάζοντας με τα ζωηρά της χρώματα, την καθαρότητα και την απαράμιλλη εμπειρία θέασης που προσφέρει.

Αυτό που μπορώ με σιγουριά να επιβεβαιώσω επίσης, είναι πως ακόμη και με πολύ έντονο ήλιο, οι φωτογραφίες που τράβηξα ήταν κάτι παραπάνω από Instagram-worthy: Με χρωματική ένταση για ακριβή χρώματα ακόμη και στον ήλιο, το Samsung Galaxy S21 με έβγαλε ασπροπρόσωπη.

Η αλήθεια είναι πως έλαβα πολλά μηνύματα από φίλες που με ρωτούσαν τί έκανα και οι φωτογραφίες μου είναι πλέον επαγγελματικές, μιας και η εμπρόσθια κάμερα των 10MP μας δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώσουμε εικόνες με τόσες λεπτομέρειες. Όπως; Είναι το πιο πολύτιμο όπλο που θέλει κάθε fashionista για να απαθανατίζει τα outfits της σε μια απλή καθημερινή συγκυρία (ή και όχι τόσο απλή), αλλά να παραπέμπουν στα διάσημα προφίλ των street stylers.

ΈρωταS(21) με την πρώτη selfie (Συνέβη και απαθανατίστηκε από έναν τέλειο φακό)

Η έμφαση στις λεπτομέρειες ή αλλιώς κρατώντας το επίπεδο υψηλό

Τι πιο εκνευριστικό από το να θέλεις να κάνεις focus σε κάτι και να χαλάει αυτόματα όλη η ανάλυση; Κι όμως, με το νέο σύστημα Digital Zoom 30x μπορώ να κάνω ζουμ χωρίς να επηρεάζεται η ευκρινής ποιότητα, ενώ σε συνδυασμό με τη λειτουργία "Κλείδωμα zoom" σταθεροποιείται η λήψη την κρίσιμη στιγμή που το χέρι αρχίζει να τρέμει.

Και επειδή η εδώ και μήνες εμμονή των social media μάς βρίσκει όλους να πειραματιζόμαστε με βίντεο στο Tik Tok, ήμουν εξίσου απαιτητική και σε αυτό το κομμάτι. Με χαρά λοιπόν ανακάλυψα ότι μια από τις πιο fun δραστηριότητες της καραντίνας μπορεί να έχει και το πιο αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα χάρη στο βίντεο 8K που εξασφαλίζει κορυφαία ανάλυση και στα βίντεο.

Ποιος είπε ότι και τα Instagram stories δεν μπορούν να έχουν κινηματογραφικού επιπέδου πλάνα;

Extra bonus: Δεν χρειάζεται να είμαι επιλεκτική με όσα αποθηκεύω ούτε να διαγράφω τα αγαπημένα μου στιγμιότυπα, χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη έως 256 GB που διαθέτει.

Εκτός από αυτό όμως, έχει γίνει πλέον και η αγαπημένη μου οθόνη για ατελείωτο binge watching, μιας και δεν διαφέρει σε μέγεθος από αυτήν ενός tablet. Νομίζω πως δεν βλέπω την ώρα να κάνω μαραθώνιο όλα τα επεισόδια του Bridgerton, καθώς το Galaxy S21 προσαρμόζει το μπλε φως με αποτέλεσμα να μην κουράζονται καθόλου τα μάτια.

Samsung S21

Γρατζουνιές; Hashtag #not

Αν και μοιάζει τόσο κομψό και εύθραυστο που νομίζεις ότι είναι "ευάλωτο" σε σημάδια και γρατζουνιές, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά έχει και το εξαιρετικά ανθεκτικό Gorilla Glass Victus™, το πιο σκληρό τζάμι σε Galaxy smartphone. Ναι: μέσα στα (πραγματικά πολλά) πράγματα που έχει καθημερινά η τσάντα μου για τα meetings, τις εξόδους και το γραφείο, το κινητό είναι πλήρως προστατευμένο και δεν γρατζουνίζεται καθόλου, χάρη στο σκληρό αυτό τζάμι.

Τι άλλο ήθελα από το να μοιάζει συνεχώς σαν να έκανα μόλις τώρα το unboxxing του;

Ποιος έχει περιθώριο να είναι αργός σήμερα;

Πάντως σίγουρα όχι μια γυναίκα σαν εμένα που έκανε την αγάπη της για τη μόδα και το digital επάγγελμα (και ναι, οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς). Έτσι, ακόμη και η καλύτερη κάμερα του κόσμου και η πιο finesse συσκευή δεν θα μπορούσαν να με εντυπωσιάσουν αν το gadget ήταν αργό και δυσλειτουργικό. Κάτι που δεν χρειάστηκε- ευτυχώς- στιγμή να με προβληματίσει, καθώς το Galaxy S21 προσφέρει εξαιρετική ισχύ και ταχύτητα.

Ασφάλεια: Check

Είναι αλήθεια πως πλέον όλη μας η ζωή βρίσκεται στο smartphone μας και του "εμπιστευόμαστε" κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, από μια απλή συνομιλία με την κολλητή μας μέχρι σημαντικά επαγγελματικά E-mails. Ως εκ τούτου, η πλατφόρμα ασφαλείας Knox που προσφέρει στο νέο μου κινητό ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ήταν από τα μεγαλύτερα προτερήματά του. Επιπλέον και μιας και αναφερθήκαμε στην ασφάλεια, χάρη στον μεγαλύτερο αισθητήρα υπερηχητικών δακτυλικών αποτυπωμάτων, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για ένα γρήγορο και ακριβές ξεκλείδωμα.

Καλά όλα αυτά άλλα πόσο χρήσιμα θα ήταν αν χρειαζόταν να φορτίζω το κινητό μου κάθε λίγο και λιγάκι;

Μπορώ όμως να πω ότι με χαρά συνειδητοποίησα πως ακόμη και μετά από μια full παραγωγική ημέρα, γεμάτη meetings, zoom calls και γυρίσματα, η μπαταρία μου δεν είχε καν φτάσει στη μέση. Θαύμα; Πρόκειται για αυτό που υπόσχεται το gadget μου: Έξυπνη διαχείριση μπαταρίας που διαρκεί περισσότερο από μία ημέρα ακόμη και σε 5G.

Πώς λοιπόν να μην ήταν έρωτας με την πρώτη selfie;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ