Follow us

Δημήτρης Λιγνάδης | Από το "τιμόνι" του Εθνικού Θεάτρου στη φυλακή - Το ολονύχτιο θρίλερ και η συμφωνία ανακριτή - εισαγγελέα

Με ομόφωνη απόφαση, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης πρέπει να προφυλακιστεί. Προσφυγή καταθέτει ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας.

Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που μέχρι πρότινος ήταν στο "τιμόνι" του Εθνικού Θεάτρου της χώρας θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για βιασμό κατά συρροή δύο ανηλίκων.

Έπειτα από μια μαραθώνια διαδικασία, με ομόφωνη απόφαση οι δύο δικαστικοί λειτουργοί ανακοίνωσαν λίγο μετά τις δύο τη νύχτα ότι ο καλλιτέχνης πρέπει να προφυλακιστεί, καθώς κρίθηκε ύποπτος τέλεσης και νέων αξιόποινων πράξεων, παρά τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης.

Η 19η τακτική ανακρίτρια είχε ταχθεί υπέρ της σύλληψης του καλλιτέχνη, με βάση τα στοιχεία της εισαγγελικής έρευνας ως προς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης, τα οποία σε συνδυασμό με τη διάρκεια της δράσης του κρίθηκε ότι τον καθιστούν ύποπτο τέλεσης και νέων αξιόποινων πράξεων.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ