Follow us

Προσφεύγει στην εισαγγελία ο Μπαμπινιώτης μετά την επιστολή "βόμβα" 285 αποφοίτων του Αρσακείου για σεξουαλική βία

Απόφοιτοι του Αρσακείου κάνουν λόγο για σεξουαλικές, ψυχολογικές ή και λεκτικές προσβολές εντός του σχολείου - Άμεση η αντίδραση Μπαμπινιώτη που συγκαλεί το ΔΣ και προσφεύγει στον εισαγγελέα.

Μπαμπινιώτης NDP

Πλήρη διερεύνηση και απόδοση ευθυνών ζητούν οι απόφοιτοι του Αρσάκειου, οι οποίοι σε επιστολή τους προς την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία κάνουν λόγο για σεξουαλικές, ψυχολογικές ή και λεκτικές προσβολές εντός του σχολείου.

"Μέσω της επιστολής αυτής θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας προς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που υπέστησαν από συγκεκριμένους καθηγητές και καθηγήτριες των Αρσακείων σεξουαλικές, ψυχολογικές ή και λεκτικές προσβολές, οι οποίες τελούν σε γνώση μας – έχει πέσει στην αντίληψή μας ή έχουμε πληροφορηθεί κάτι από όλα αυτά, ενίοτε δε και όλα" αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους.

Την ίδια ώρα, καταγγέλλουν "κάθε αρμόδιο καθηγητή/τρια ή υπεύθυνο/η που συγκάλυψε γεγονότα και δεν προστάτευσε, με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του, τους μαθητές και τις μαθήτριες", ζητώντας κάθαρση και διαφάνεια.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ