Follow us

Bella Hadid | Η αστεία αντίδραση της μετά την πτώση της στην πασαρέλα

Η δημοσίευση του top model στο Instagram.

Bella Hadid

Η Naomi Campbell, ένα από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα μοντέλα έχει πει πως "Μη με κρίνετε από τις επιτυχίες μου. Να με κρίνετε από το πόσες φορές έπεσα και σηκώθηκα ξανά”, αποδεικνύοντας πως τα ατυχήματα στην πασαρέλα είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε μοντέλο. Όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε άλλωστε πόσο δύσκολο είναι να ισορροπήσουμε επάνω σε ψηλοτάκουνα παπούτσια, κάτι που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω στο μοντέλο.

Ένα από τα top models της εποχής μας, η Bella Hadid αποφάσισε να μοιραστεί τη δική της εμπειρία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Συγκεκριμένα, το μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία από τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Michael Kors για τη συλλογή 'Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.

Όπως φαίνεται σε αυτό το fashion show, η Bella Hadid είχε ένα μικρό ατύχημα αφού έχασε την ισορροπία της και έπεσε στην πασαρέλα. Τότε ένας από τους φωτογράφους της έδωσε το χέρι του και τη βοήθησε να σηκωθεί ξανά. Η Bella Hadid μοιράστηκε με τους followers της αυτό το στιγμιότυπο γράφοντας "Μπορεί κάποιος να μου βρει αυτόν τον άντρα; Ο Θεός να ευλογεί την ψυχή του, θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά που ήταν ο μοναδικός που μου έδωσε το χέρι του τη στιγμή που το χρειαζόμουν”.

Το μοντέλο μάλιστα είχε δημοσιεύση αυτή τη φωτογραφία και μετά την επίδειξη μόδας, δηλώνοντας με πολύ χιούμορ πως "Παιδιά, τώρα είμαι επαγγελματίας χορεύτρια break dance, ξέχασα να σας το πω”.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Bella Hadid στο Instagram

Bella Hadid | Η αστεία αντίδραση της μετά την πτώση της στην πασαρέλα

Instagram @bellahadid

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ