Follow us

Πώς νιώθει η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William για τη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

Ποιες είναι οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο ζευγάρια;

Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Από τη στιγμή που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως θα δώσουν συνέντευξη στην Oprah Winfrey στις 7 Μαρτίου, τα βρετανικά μέσα έχουν ξεκινήσει τις θεωρίες για τα θέματα που μπορεί να συζητηθούν και τις αποκαλύψεις που πρόκειται να κάνει το ζευγάρι για την αποχώρηση του από τη Μεγάλη Βρετανία. Αυτά τα δημοσιεύματα πολλαπλασιάστηκαν όταν το παλάτι αποκάλυψε πως την ίδια ημέρα, η βασίλισσα Ελισάβετ θα μεταδόσει μήνυμα. Παράλληλα έγινε γνωστό πως το παλάτι αφαίρεσε τους τίτλους και τις αρμοδιοτητες της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, οι οποίοι πλέον δεν έχουν καμία υποχρέωση απέναντι στο παλάτι.

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι πρόσφατα είναι ποια είναι η άποψη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William για τη συνέντευξη του ζευγαριού. Σύμφωνα με το Us, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την κίνηση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry κύριως γιατί θεωρούν λάθος τη χρονική στιγμή, αφού ο πρίγκιπας Φίλιππος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει πηγή του παλατιού, το ζευγάρι νιώθει "έντρομο” για αυτή τη συνέντευξη.

Η ανακοίνωση της συνέντευξης βέβαια έγινε πριν γίνει γνωστό πως ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκεται στο νοσοκομείο. Μία διαφορετική πηγή αναφέρει πως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αν θα γίνει αναφορά σε αυτούς στη συνέντευξη αφού οι σχέσεις τους με το ζευγάρι ήταν αρκετά καλές. Συγκεκριμένα, η πηγή του Us αναφέρει πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry "δεν θέλουν να ρίξουν άλλο λάδι στη φωτιά”.

Στο βιβλίο "Finding Freedom” αναφέρεται μάλιστα πως τα δύο αδέρφα, William και Harry είχαν έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση πριν τον γάμο του δεύτερο με τη Meghan Markle, ωστόσο πλέον είναι πολύ δεμένοι. "Είναι αδέρφια και θα υποστηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον και θα τιμούν την κληρονομιά της μητέρας τους”.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ