Follow us

Νέος "σεισμός" στην υπόθεση Λιγνάδη | "Υπάρχουν ακόμα δύο καταγγελίες για βιασμό, που δεν έχουν παραγραφεί"

Δύο νέα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που προστίθενται στην υπόθεση Λιγνάδη αποκάλυψε σήμερα η δικηγόρος του Βασίλη Κ., Μαρία Κουρτέση.

MissBloom TEAM
Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Δύο νέα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης προστίθενται στην υπόθεση Λιγνάδη. Aυτό αποκάλυψε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" η δικηγόρος του Βασίλη Κ., Μαρία Κουρτέση.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, δύο ακόμη πρόσωπα ήρθαν στο γραφείο της και κατήγγειλαν βιασμό από τον ηθοποιό - σκηνοθέτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περιστατικά δεν έχουν παραγραφεί όπως τόνισε η ίδια. "Τα δύο περιστατικά δεν έχουν σχέση με κέντρα φιλοξενίας, ΜΚΟ, σχολές ή εργαστήρια θεάτρου. Δεν έχουν καμία σχέση με το θέατρο" σημείωσε και πρόσθεσε ότι συνδετικός κρίκος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης. Χρονολογικά και τα δύο περιστατικά τοποθετούνται στο 2015 ενώ σήμερα τα φερόμενα ως θύματα είναι μεταξύ 22 και 24 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος σήμερα Βασίλης, ο οποίος ζει μόνιμα στο Βερολίνο, ήταν το πρώτο άτομο που κινήθηκε νομικά εναντίον του γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν ανήλικος.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή και θα μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ