Νέος "σεισμός" στην υπόθεση Λιγνάδη | "Υπάρχουν ακόμα δύο καταγγελίες για βιασμό, που δεν έχουν παραγραφεί"

Δύο νέα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που προστίθενται στην υπόθεση Λιγνάδη αποκάλυψε σήμερα η δικηγόρος του Βασίλη Κ., Μαρία Κουρτέση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Δύο νέα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης προστίθενται στην υπόθεση Λιγνάδη. Aυτό αποκάλυψε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" η δικηγόρος του Βασίλη Κ., Μαρία Κουρτέση.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, δύο ακόμη πρόσωπα ήρθαν στο γραφείο της και κατήγγειλαν βιασμό από τον ηθοποιό - σκηνοθέτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περιστατικά δεν έχουν παραγραφεί όπως τόνισε η ίδια. "Τα δύο περιστατικά δεν έχουν σχέση με κέντρα φιλοξενίας, ΜΚΟ, σχολές ή εργαστήρια θεάτρου. Δεν έχουν καμία σχέση με το θέατρο" σημείωσε και πρόσθεσε ότι συνδετικός κρίκος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης. Χρονολογικά και τα δύο περιστατικά τοποθετούνται στο 2015 ενώ σήμερα τα φερόμενα ως θύματα είναι μεταξύ 22 και 24 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος σήμερα Βασίλης, ο οποίος ζει μόνιμα στο Βερολίνο, ήταν το πρώτο άτομο που κινήθηκε νομικά εναντίον του γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν ανήλικος.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή και θα μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Tags