Το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish αποκαλύπτει την αλήθεια της

Πρόκειται για την πιο αναγνωρίσιμη σταρ της γενιάς Ζ.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Μία από τις πρώτες φορές που εμφανίστηκε η Billie Eilish επί σκηνής ήταν στο Ball Festival του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης τον Ιούνιο του 2018. Ήταν μόλις 16 χρόνων και έπαιξε σε ένα από τα δευτερεύοντα stages. To album της, When We All Fall Asleep, Where Do We Go? έμελλε να κυκλοφορήσει 9 μήνες αργότερα, αλλά ακόμη κι έτσι, ήταν πραγματικά ξεκάθαρο τι συνέβαινε, και τι θα ακολουθούσε στο μέλλον.

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς και είχε αποστηθίσει τους στίχους των τραγουδιών που είχε ανεβάσει η Eilish στο SoundCloud, όσα περιείχε επίσης το EP της, Don’t Smile at Me. Ο επίσης έφηβος τότε Khalid, τη συνόδεψε στο ντουέτο τους, Lovely από το soundtrack του 13 Reasons Why. Παγκοσμίως η Billie ήταν ακόμη άγνωστη.

Ο δρόμος προς την επιτυχία

Ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2019 και με το When We All Fall Asleep να πλησιάζει την τριπλή πλατίνα, εμφανίστηκε ως headliner πια στο Radio City Music Hall σε ένα sold out live. To 90% του κοινού της ήταν κορίτσια στην εφηβεία τους επίσης, που ούρλιαζαν κάθε στίχο, έκλαιγαν και ταυτίζονταν με αυτό που έβλεπαν.

Δες περισσότερα στο Esquire.com.gr