Follow us

Στρώματα με φιλοσοφία

Η ποιότητα του καθημερινού μας ύπνου είναι πολύ σημαντική για την υγεία και την ευεξία μας. Στην Ecomat το γνωρίζουν καλά γι' αυτό και δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην κατασκευή των στρωμάτων τους.

Ecomat

Η Ecomat είναι μια ελληνική εταιρεία πολυτελών στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, ο ηγέτης στις ηλεκτρονικές πωλήσεις στρωμάτων στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Όλα τα συνεργαζόμενα εργοστάσια της, παράγουν αποκλειστικά τα μοναδικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί από την Ecomat ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στην παγκόσμια στρωματοβιομηχανία.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να παρέχει πολυτελή προϊόντα ύπνου σε πολύ προσιτές τιμές σε όσους αναζητούν έναν ποιοτικό και άνετο ύπνο. Επιπλέον στην Ecomat διαθέτουν μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας. Συστήματα ύπνου ειδικά σχεδιασμένα για τα ξενοδοχεία. Μετά από μακροχρόνιες έρευνες πάνω στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των στρωμάτων παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην παγκόσμια βιομηχανία στρωμάτων.

Δες περισσότερα στο Casavivaharpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ