Follow us

Γεραπετρίτης | Ο στόχος της κυβέρνησης είναι εντός Μαρτίου να ανοίξουμε σταδιακά την αγορά

"Ήδη οι περισσότερες χώρες είναι σε ένα τέταρτο κύμα κορονοϊού, εμείς προσπαθούμε να γλιτώσουμε από το τρίτο κύμα", ανέφερε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

γεραπετριτης ΑΠΕ-ΜΠΕ

Να βάλουν "πλάτη" σε "μια τελευταία μεγάλη προσπάθεια", κάλεσε τους πολίτες ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης εκφράζοντας την ελπίδα του, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Mega, για λιγότερα κρούσματα την 25η Μαρτίου, αλλά και για άρση των περιορισμών μετακίνησης την περίοδο του Πάσχα. Κυβερνητική επιθυμία, το λιανεμπόριο όταν ανοίξει, να ανοίξει και με φυσική παρουσία, πρόσθεσε.

Με την εισαγωγική παρατήρηση ότι "βρισκόμαστε ήδη σε ένα καθεστώς πολύ εκτενών απαγορεύσεων για ένα μακρύ χρονικό διάστημα", ο υπουργός Επικρατείας συσχέτισε την τρέχουσα περίοδο με το καθεστώς του περασμένου Μαρτίου, ως εκ τούτου, συμπέρανε, "είναι λίγα τα πράγματα τα οποία μπορούμε ακόμη να αυστηροποιήσουμε. Η λογική των τελευταίων μέτρων που ελήφθησαν προ τριημέρου, είναι πρωτίστως να κλείσουμε κάποια "παράθυρα" κινητικότητας: εκεί δηλαδή που είχαμε παρατηρήσει κάποια καταστρατήγηση, μια κατ' εξαίρεση κίνηση για άσκοπη κατά βάση, μετακίνηση, αυτό ήταν αυτό που προσπαθήσαμε να θεραπεύσουμε", εξήγησε επαναλαμβάνοντας την κατανόηση της κυβέρνησης για τη "μεγάλη κόπωση" των πολιτών.

Διάβασε τη συνέχεια στο thetoc.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ