Follow us

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13 Μαρτίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από την 21η-25η μοίρα στα ζώδια αυτά.

iStock iStock

Η νέα Σελήνη ανοίγει έναν νέο κύκλο θετικό αλλά και με δυσκολίες. Πολλοί είναι αυτοί που θα δουν ένα σχέδιο, ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα και πολλοί θα είναι αυτοί που θα νιώσουν παγιδευμένοι σε καταστάσεις και θα κλείσουν κύκλους.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί την έκλειψη που έγινε στον Τοξότη στο τέλος της χρονιάς και επιπλέον ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους. Έτσι στις μέρες που ανοίγονται μπροστά μας θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο που θα εντείνουν τα μπερδέματα και θα κλείσουν κύκλους οριστικά.

Το νέο φεγγάρι κάνει σύνοδο με Αφροδίτη/Ποσειδώνα αλλά και με Ήλιο/Σελήνη και έτσι αυτό το διάστημα είναι έντονες η ενσυναίσθηση, η υποστήριξη, η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια, η συμπόνια, η θυσία, η αγάπη ενώ είναι ενισχυμένες η ευαισθησία και η συναισθηματική έκφραση. Προσοχή βέβαια γιατί κυριαρχούν η απάτη, τα μπερδέματα, η εξαπάτηση, η σύγχυση, η ασθενικότητα, η διαφυγή από την πραγματικότητα που μπορεί να μας αποσυντονίσουν. Από τη μια πλευρά κινδυνεύουμε από τον κορονοιό αλλά από την άλλη υπάρχει ίαση με θεραπεία και εμβολιασμό. Σημαντικές είναι και οι εξελίξεις από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ακρότητες μπορεί να δούμε αυτόν το μήνα από γεωφυσικά ή καιρικά φαινόμενα ή προβλήματα με το υγρό στοιχείο.

Ας ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή, τη διαίσθησή μας για να γλιτώσουμε από μπελάδες. Ας επικεντρωθούμε στην αγάπη και την αλληλεγγύη για να ανακαλύψουμε τον αυθόρμητο εαυτό μας. Είναι καλή στιγμή για να συγχωρήσουμε ανθρώπους που μας έχουν αδικήσει. Πιστεύουμε σε μια ανώτερη δύναμη και είμαστε όλοι μέρος της εξέλιξης του σύμπαντος.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από την 21η-25η μοίρα στα ζώδια αυτά. Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη κλείνεις κύκλους και εκκρεμότητες. Άσε στην άκρη τον εγωισμό, στήριξε αγαπημένα πρόσωπα και κάνε ένα βήμα πίσω αν και όταν πρέπει. Έχεις ανάγκη να υποχωρήσεις και να λύσεις μυστήρια. Θέλεις να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, να ανακαλύψεις κρυφές πτυχές του εαυτού σου. Η μουσική, οι τέχνες σε βοηθούν να απελευθερωθείς. Αναζητάς ένα καταφύγιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη ολοκληρώνει ένα σχέδιό σου. Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν. Βρίσκεις νέους φίλους με τα ίδια με τα δικά σου ενδιαφέροντα. Έχεις ένα όραμα, ένα ιδανικό, έχεις ανάγκη την ελευθερία, την ανεξαρτησία. Νέα σχέδια, πρωτότυπα σου ανοίγουν νέους δρόμους. Μπορεί να ηγηθείς μιας ομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα επαγγελματικά σου, θα έχεις σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα έστω και με αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Πρόσεχε τις επιλογές σου και μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις. Είσαι φιλόδοξη και βρίσκεις το δρόμο σου. Έχεις το θάρρος να πετύχεις νέους στόχους και να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Σκέψου ρεαλιστικά και ξεπέρασε κάθε εμπόδιο που θα συναντήσεις στο δρόμο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την νέα Σελήνη κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, έχεις εξελίξεις και παίρνεις νέα από ανθρώπους που μένουν μακριά ή από το εξωτερικό. Η έμπνευση και η φιλοσοφία σε βοηθούν να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου. Αναζητάς τα ταξίδια, την περιπέτεια, αναθεωρείς τη φιλοσοφία σου, βάζεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Ασχολείσαι με σπουδές και σεμινάρια, με την εκπαίδευσή σου ή με νομικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες ή συναισθήματα καλά κρυμμένα στην ψυχή σου. θα δουλέψεις με τον εσωτερικό σου κόσμο για να νικήσεις τα πάθη σου. Οι ανασφάλειές σου μπορεί να έχουν να κάνουν και με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά. Κάποιες εξελίξεις σε οικονομικές υποθέσεις μπορεί να καθυστερούν ή μπορεί να νιώσεις εξαρτημένη από χρήματα άλλων, μπορεί να γίνεις ανεξάρτητη οικονομικά ή να συγχωνεύσεις τα οικονομικά σου με άλλον. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να ξαναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου. Κάνεις μια ενδοσκόπηση και μπορεί να απομακρυνθείς από πρόσωπα με τα οποία δεν αισθάνεσαι τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο σου δίνει την ανάγκη να πάρεις και να δώσεις αγάπη. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο της καρδιάς σου, έχεις ανάγκη την συντροφικότητα. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα σχέση πολλά υποσχόμενη, μην βιαστείς όμως να προχωρήσεις. Μείνε προσγειωμένη στις επιλογές σου και βάλε τα πράγματα σε τάξη. Δες τα όρια και τις δυνατότητές σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Αναζητάς μια νέα σχέση ή μια συνεργασία. Έρχεται ένα τέλος ή μια νέα αρχή.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη φέρνει εξελίξεις σε καθημερινότητα, εργασία, υγεία. Μπορεί να νιώσεις εξαντλημένη, κουρασμένη, η ενέργειά σου είναι χαμηλή, μπορεί να νιώσεις μια αδιαθεσία. Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση. Κάποιες εξελίξεις στη δουλειά σε αποδιοργανώνουν, προσπάθησε να διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις. Άλλαξε κάποιες συνήθειες που δεν λειτουργούν, άλλαξε την καθημερινότητά σου, θεράπευσε ασθένειες του σώματος και του νου. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε βαραίνει. Ξεκίνα ένα νέο σχέδιο στη δουλειά ή μια δίαιτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη εκπληρώνει μια επιθυμία, ένα δημιουργικό σχέδιο. Ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να γεμίσει τη ζωή σου με συναίσθημα. Τα όνειρά σου πραγματοποιούνται. Παίρνεις μηνύματα από το πρόσωπο που αγαπάς και εμπλουτίζεις τη σχέση σου. Μπορεί να δεχτείς μια ερωτική πρόταση. Διασκεδάζεις και παίρνεις αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή. Περνάς όμορφες στιγμές με τα παιδιά σου, παίρνεις χαρές από αυτά αν έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη κλείνει έναν κύκλο στη ζωή σου, έχεις τελικές εξελίξεις από γεγονότα που σε απασχόλησαν στο τέλος της χρονιάς και αυτά αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να νιώσεις μέσα σου μπερδεμένη και ανήσυχη. Περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, νιώθεις ασφάλεια και προστασία στο σπίτι σου και μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις το χώρο σου, να κάνεις μια ανακαίνιση. Αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και γυρνάς στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη φέρνει επαφές, ειδήσεις, επικοινωνία. Θα πρέπει να φιλτράρεις ότι ακούς αυτές τις μέρες, να εκτιμήσεις σωστά τα δεδομένα και τις αποφάσεις που θα πάρεις. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου, λες αυτά που αισθάνεσαι. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μπορεί να αποφασίσεις να μάθεις κάτι νέο, να κάνεις μια έρευνα, να μοιραστείς τις ιδέες σου. Νιώθεις ζωντανή και χαρούμενη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη ανοίγει έναν νέο κύκλο στα οικονομικά σου, αξιολογείς τι έχει αξία για σένα, τι είναι απαραίτητο και σημαντικό στη ζωή σου, βρίσκεις τρόπους για να περνάς καλύτερα. Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις, βρες τρόπους να βγάλεις χρήματα. Κινήσου με στρατηγική και χάραξε ένα νέο σχέδιο δράσης με το επιχειρηματικό σου πνεύμα. Βρίσκεις τρόπους οικονομικής ευημερίας με μέθοδο και οργάνωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει εξελίξεις και γεγονότα στις σχέσεις και τα σχέδιά σου. Τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν. Μπορεί να μπει ένας νέος έρωτας στη ζωή σου ή μπορεί να μπλοκάρεις από καταστάσεις που σου προκαλούν σύγχυση. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη αυτό το διάστημα, νιώθεις γεμάτη και εκφράζεις την προσωπικότητά σου. Κάνεις νέα ξεκινήματα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Χρησιμοποίησε την φαντασία σου και προχώρα μπροστά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ