Follow us

Ερωτικές εξελίξεις Μαρτίου | Τι θα συμβεί στη ερωτική ζωή των ζωδίων;

Η Αφροδίτη βρίσκεται μέχρι τις 21 στους Ιχθύες και κάνει το κλίμα ρομαντικό ενώ από τις 22 περνάει στον παρορμητικό Κριό.

iStock iStock

Η Αφροδίτη βρίσκεται μέχρι τις 21 στους Ιχθύες και κάνει το κλίμα ρομαντικό ενώ από τις 22 περνάει στον παρορμητικό Κριό.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 21, φέρνει παρασκήνιο στην αισθηματική σου ζωή, πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι. Πρόσεξε επίσης πως θα διαχειριστείς κάποια απωθημένα που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Η νέα Σελήνη στις 13 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει έναν έρωτα από το παρελθόν. Μην πάρεις βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις. Μάθε να κρίνεις σωστά, να περιμένεις, να ερμηνεύεις ρεαλιστικά τα γεγονότα στη σχέση σου και να είσαι ψύχραιμη. Μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά. Από τις 20, ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου αλλά και η Αφροδίτη, από τις 22, και έτσι μια σχέση μπορεί να ξεκινήσει με καλές προοπτικές εξέλιξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθεις ανασφάλεια και αυτή μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν έχεις δρομολογήσει τα σχέδιά σου, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, θα κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Ένα πρόσωπο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Η νέα Σελήνη στις 13, σε σύνοδο με Ποσειδώνα, μπορεί να σε οδηγήσει να κάνεις μια επένδυση σε μια γνωριμία πριν πάρεις τα κατάλληλα δείγματα. Με την Αφροδίτη, από τις 22, τα συναισθήματα είναι κρυφά, μυστικά. Δώσε βάση στην επικοινωνία με το ταίρι σου, ξεκαθάρισε τυχόν θολά σημεία στο μεταξύ σας. Άκου και τις απόψεις του ειδικότερα αν εξαρτάται το συμφέρον σου από αυτόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, από τις 4, και σου δίνει ενέργεια, καλή διάθεση και κινητικότητα στον συναισθηματικό τομέα. Μπαίνεις στη δράση και αν έχεις σχέση, θα πρέπει να προσέξεις αντιπαραθέσεις και εντάσεις με το ταίρι σου. Όλα θα κριθούν από την συμπεριφορά σου αυτό το μήνα. Δες αν οι επιθυμίες σου είναι πραγματοποιήσιμες και όχι ουτοπικές. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, το βλέμμα σου είναι στραμμένο στην καριέρα. Μπορεί να προκύψει ένα φλερτ με έναν συνεργάτη ή με πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό τομέα. Μείνε υπομονετική και διορατική καθώς με τη νέα Σελήνη στις 13, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις, προσπάθησε να διαχειριστείς τον ενθουσιασμό σου. Είναι δύσκολο να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Πιο εύκολα θα διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με την Αφροδίτη, από τις 22. Με την πανσέληνο στις 28 θα αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και θα κάνεις τις επιλογές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Ο Άρης, από τις 4, δημιουργεί μια αναστάτωση, μπορεί να γυρίσεις νοητά στο παρελθόν για να δεις τι δεν πήγε καλά στις σχέσεις σου, τι διαφορετικό θα μπορούσες να έχεις κάνει. Απόφυγε τις έντονες σκέψεις που μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σου. Όλα γίνονται μέχρι να πάρεις τις σοβαρές αποφάσεις που απαιτούνται. Η Αφροδίτη, ως τις 21, θα σε βοηθήσει. Αν λοιπόν το μυαλό σου, κάποιες στιγμές, γυρίζει στο παρελθόν, κάποιες άλλες στιγμές θα κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με νέα πρόσωπα. Όσα συμβαίνουν γύρω σου έχουν έναν αλυσιδωτό χαρακτήρα. Με την Αφροδίτη, από τις 22, αν έχεις σχέση, θα επικεντρωθείς στην εικόνα του συντρόφου σου και στη δομή της σχέσης σας αγνοώντας ίσως τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η πανσέληνος στις 28 θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα στη σχέση σου.

ΛΕΩΝ

Αυτό το μήνα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή. Ο Άρης, από τις 4, επηρεάζει τη διάθεσή σου και τις σχέσεις σου και τακτοποιεί προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Η Αφροδίτη, ως τις 21, φέρνει έντονα πάθη και συναισθήματα αλλά και λάθη του παρελθόντος. Αν είσαι μόνη, μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση από το παρελθόν και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Με τη νέα Σελήνη στις 13, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να παρασυρθείς από παρορμητικές συναισθηματικές ανάγκες. Ακολούθησε τη ροή των γεγονότων και μην εκτίθεσαι αν δεν έχεις τίποτα να κερδίσεις. Υπερασπίσου τα κεκτημένα σου χωρίς εντάσεις και αμφιβολίες για τα συναισθήματα του συντρόφου σου. Τα πράγματα καλυτερεύουν, από τις 20. Υπάρχει καλή ενέργεια γύρω σου, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα ανανεωθείς. Μπορεί να κάνεις μια σχέση με άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Αν έχεις σχέση, θα έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης, από τις 4, φέρνει τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και δουλειές που δεν σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς με τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Το κλίμα είναι άστατο και με αρκετές αντιθέσεις. Οι αλλαγές στην προσωπική σου ζωή είναι σύντομες και περιστασιακές. Μείνε ψύχραιμη και μην αντιδράς στις προκλήσεις. Από την άλλη, με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, ως τις 21, θα έχεις ευκαιρίες να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε φλερτάρουν και θα δείξουν το ενδιαφέρον τους. Μπορείς να βάλεις τα θέματά σου σε τάξη και να πάρεις αποφάσεις σε θέματα καρδιάς. Επικοινωνείς σωστά και τα πράγματα ηρεμούν. Προσοχή όμως με την νέα Σελήνη στις 13 στο απέναντι ζώδιο, σε σύνοδο με Ποσειδώνα, καθώς μπορεί να έχεις αυταπάτες για μια γνωριμία. Το ανικανοποίητο σε βάζει σε σκέψεις. Η Αφροδίτη, από τις 22, φέρνει έντονα συναισθήματα και δημιουργεί ένα κλίμα πολύ ερωτικό. Οι αισθηματικές περιπέτειες είναι πιθανό σενάριο. Αν έχεις σχέση, το κλίμα είναι θερμό και έρχεστε πιο κοντά σε κάθε επίπεδο. Οι επιθυμίες σου θα ικανοποιηθούν αν είσαι ευέλικτη.

ΖΥΓΟΣ

Αυτός ο μήνας φέρνει ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή. Θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν, να πάρεις αποφάσεις σε θέματα που δίσταζες ως τώρα και να κάνεις αυτά που πρέπει για την ομαλή πορεία της σχέσης σου. Δες στενά οτιδήποτε σε περιορίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα. Με τον Άρη, από τις 4, η ενέργειά σου είναι στα ύψη, όπως και η παρορμητικότητα, γι αυτό να είσαι προσεκτική σε νέες γνωριμίες που θέλεις να εξελιχτούν. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, η καθημερινότητα δεν σου αφήνει ελεύθερο χρόνο για αισθηματικές υποθέσεις. Αν έχεις σχέση, αρχίζεις και μοιράζεσαι καθημερινά πράγματα με το ταίρι σου. Από τις 20, με Ήλιο και Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, αφιερώνεσαι στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε σχέση αρκεί να είσαι ξεκάθαρη στα θέλω και τις επιθυμίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης, από τις 4, σταματά να ταλαιπωρεί την προσωπική σου ζωή, είσαι πιο αισιόδοξη και βλέπεις τα ζητήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις. Είχες την αίσθηση πως δεν σε άκουγαν. Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου μένουν πίσω. Μην απομονώνεσαι, γίνε πιο συγκαταβατική και απόφυγε ακραίες συμπεριφορές. Αρχίζεις να απεγκλωβίζεσαι από προβληματικές καταστάσεις και απομακρύνεσαι από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν. Προσοχή σε θέματα γάμου, οικογενειακών εξαρτήσεων και ισορροπιών εκεί. Η Αφροδίτη, ως τις 21, βελτιώνει την επικοινωνία. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Έχε υπόψη σου πως θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να αισθανθείς άνετα με τις επιλογές σου καθώς η νέα Σελήνη στις 13, σε σύνοδο με Ποσειδώνα, δεν σε βοηθά να δεις καθαρά μια γνωριμία. Με την Αφροδίτη, από τις 22, δουλειές και υποχρεώσεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Ένα ειδύλλιο με πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο μήνας χρειάζεται από τη μια πλευρά προσοχή και από την άλλη φέρνει συναισθηματικές ευκαιρίες. Δοκιμάζεται η αντοχή σου αλλά και η συμπεριφορά σου. Φημίζεσαι όμως για τον τρόπο που ξεπερνάς τα εμπόδια και για την αισιοδοξία σου. Ο Άρης, στο απέναντι ζώδιο από τις 4, φέρνει διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σου, μείνε ψύχραιμη και προσεκτική, κράτα τις ισορροπίες στη σχέση σου. Το ταίρι σου μπορεί να εκφράζει παράπονα ή να έχει ανασφάλειες. Η Αφροδίτη, ως τις 21, κάνει έντονα τα συναισθήματα και αυτό βοηθάει μια προβληματική σχέση αλλά δημιουργεί και παρορμητικές αντιδράσεις. Με Ήλιο και Αφροδίτη, από τις 20, έρχονται εκπλήξεις, φλερτ και νέες γνωριμίες στην ερωτική σου ζωή. Η πανσέληνος στις 28 σε βοηθάει να επικεντρωθείς στις συναισθηματικές σου ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το μήνα έχεις πολλές δουλειές και υποχρεώσεις και αυτό είναι αρνητικό για τις σχέσεις σου. Με τον Άρη, από τις 4, θα πρέπει να οργανώσεις σωστά το καθημερινό σου πρόγραμμα για να σου μένει χρόνος για την προσωπική σου ζωή. Ίσως να πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες για να διευκολύνεις την αισθηματική σου ζωή. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, επικοινωνείς με συγγενείς και γείτονες και μέσα από το περιβάλλον σου μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Παίρνεις πρωτοβουλίες για πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, μπορεί να εξελιχτεί κάτι ιδιαίτερα ρομαντικό. Προσοχή σε διάφορες πληροφορίες και νέα που θα έρχονται στα αυτιά σου με την νέα Σελήνη στις 13, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα γιατί μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η Αφροδίτη, από τις 22, βοηθάει όσους βρίσκονται σε σχέση και συγκατοικούν. Μπορεί να ασχοληθείς με θέματα σπιτιού και να ανανεωθείς. Αν είσαι μόνη, θα έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης, από τις 4, φέρνει κινητικότητα στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αναλαμβάνεις δράση για να κερδίσεις κάποιο πρόσωπο αλλά έχε στο νου σου πως δεν υπάρχει σταθερότητα και μπορεί εύκολα να αλλάξεις γνώμη. Μίλα για τις ανάγκες σου και πες τις σκέψεις σου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις, να είσαι ξεκάθαρη και μετρημένη. Η Αφροδίτη, ως τις 21, σε βοηθά να βάλεις βάσεις σε μια γνωριμία που θέλεις να εξελιχτεί. Μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια που θα σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Μείνε ανέπαφη από περιστασιακά γεγονότα και σκέψου θετικά. Με την Αφροδίτη, από τις 22, θα κάνεις αλλαγές στη σχέση σου. Η επικοινωνία είναι σημαντική και θα σε βοηθήσει να δεις τα συναισθήματα και τις προθέσεις του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο μέσα από κοινό περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου ως τις 21 και αυτό είναι εξαιρετικό για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, το φλερτ είναι έντονο. Προσοχή βέβαια στον Άρη, από τις 4, που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση σου. Η νέα Σελήνη στις 13 στο ζώδιό σου, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, φέρνει στην επιφάνεια τις αισθηματικές σου ανάγκες και ενδέχεται να παραβλέψεις αυτές του συντρόφου σου. Κράτα μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που δίνεις ή παίρνεις γιατί μπορεί να μην πραγματοποιηθούν. Με την Αφροδίτη, από τις 22, η επικοινωνία είναι πιο ουσιαστική και ξεκαθαρίζονται καταστάσεις. Η ειλικρίνεια είναι σημαντική καθώς θα σε βοηθήσει να δεις που βρίσκεσαι στη σχέση σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ