Follow us

Σοκάρει η τρίτη μήνυση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει στη μήνυση που κατέθεσε και τρίτος άνδρας εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη, όπου τον κατηγορεί για βιασμό το 2018.

Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει στη μήνυση που κατέθεσε την 1η Μαρτίου, και τρίτος άνδρας εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη, όπου τον κατηγορεί για βιασμό το 2018.

Οσα περιγράφει ο μηνυτής, ο οποίος καταγγέλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στο σπίτι του ηθοποιού στα τέλη του 2018, προκαλούν σοκ, ενώ εντύπωση προκαλεί και ο ισχυρισμός του, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης του έδειξε στον φορητό υπολογιστή που είχε "πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή, του οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο και οι οποίες περιλάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση", όπως αναφέρει το dikastikoreportaz.gr. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση διενεργείται ήδη προκαταρκτική εξέταση.

Η γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο μηνυτής καταγγέλλει ότι γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τον κάλεσε στο σπίτι του.

Όπως λέει ο ίδιος, την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτα. Τη δεύτερη φορά, όμως, σύμφωνα με τον μηνυτή, ο Δημήτρης Λιγνάδης, του προσέφερε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε κατάλαβε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ο μηνυτής, ο οποίος δηλώνει ότι υπήρξε για ένα διάστημα χρήστης ναρκωτικών, υποστηρίζοντας ότι απεξαρτήθηκε το 2016, και ζει και εργάζεται στην Ελευσίνα, αναφέρει ότι συναντήθηκε με τον Λιγνάδη μπροστά από το 51ο Δημοτικό Σχολείο.

"Μετά από λίγο μου πρότεινε να συνεχίσουμε τη κουβέντα μας στο σπίτι του, που βρισκόταν πολύ κοντά", αναφέρει στη μήνυσή του υποστηρίζοντας ότι όταν βρέθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού εκείνος του πρότεινε να καπνίσουν μαζί ένα τσιγάρο μαριχουάνας που προμηθεύτηκε, μετά από 10 λεπτά, καλώντας έναν αλλοδαπό.

Σύμφωνα με τον μηνυτή, ο σκηνοθέτης άρχισε να του μιλά για την καριέρα αλλά και τις ισχυρές γνωριμίες στην πολιτική και την τέχνη.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ