Follow us

Η εξατομίκευση είναι το παν | Εσύ, πώς επιλέγεις το συμπλήρωμα διατροφής που σου ταιριάζει;

Φστ σε spray! Βρήκαμε την "ατομική βόμβα" που χρειάζεσαι για βέλτιστη υγεία και ομορφιά.

Happy fit woman

Ποιότητα, αξιοπιστία, καινοτομία, ασφάλεια, προσιτή τιμή μα πάνω από όλα εξατομίκευση. Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας ή αλλιώς έξι λέξεις κλειδιά που συνθέτουν το παζλ του ευ ζην. "Κομμάτια” που πρέπει να συνυπάρχουν απολύτως αρμονικά όταν μιλάμε κυρίως για τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής.

Εγώ

Ούσα απαιτητική με ό, τι αφορά τη διατροφή μου, υπέρ- δραστήρια -άρα πολλές φορές εξαντλημένη, και πολυσχιδής προσωπικότητα, καθημερινά έχω την ανάγκη να καλύπτω κάθε πτυχή του εαυτού μου στον υπερθετικό βαθμό. Το maximum, λοιπόν, το βρήκα σε δύο λέξεις: Amhes Pharma. Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρία παραγωγής, που μεταξύ άλλων, διαθέτει δικό της τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης και που έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που μου εγγυώνται πως, ναι, είναι ό, τι ακριβώς χρειάζομαι. Με απλά λόγια; Μιλάμε για "ατομική βόμβα” υγείας και ομορφιάς.

Εσύ;

Αλήθεια, εσύ, τι τύπος είσαι και πώς φαντάζεσαι τη δική σου ιδανική "ατομική βόμβα” με την οποία θα ήθελες να πυροδοτήσεις τον οργανισμό και την εμφάνισή σου;

Δες περισσότερα στο Shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ