Follow us

Το βασικό ένστικτο της Sharon Stone

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα μέσα από τις σελίδες του έντυπου Esquire στο απόλυτο sex symbol που κλείνει 63 χρόνια μίας υπέροχης ζωής.

Sharon Stone Instagram

ΗSharon Stone διπλώνει τα πόδια της στο ίσως πιο διάσημο σταυροπόδι στην ιστορία του σινεμά και όλοι μένουν με κομμένη την ανάσα - ή πιο ορθά με το στόμα ανοιχτό. Η Sharon Stone δένει σφιχτά τον Michael Douglas στο κρεβάτι (και όλος ο αντρικός πληθυσμός θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του). Η Sharon Stone κρατά έναν παγοκόφτη στα χέρια της και μοιάζει να κρατά τις τύχες ολόκληρου του αντρικού πληθυσμού μέσα σε αυτά. Οι παραπάνω εικόνες είναι βαθιά χαραγμένες στη μνήμη κάθε αρσενικού αυτού του πλανήτη και εκεί θα μείνουν για πάντα. Με την ίδια πάντοτε πρωταγωνίστρια.

Αν πριν το Βασικό Ένστικτο (1992) η νεαρή τότε ηθοποιός ήταν απλά μία όμορφη ξανθιά για δεύτερος ρόλους, μετά από την τεράστια επιτυχία της neonoir ταινίας με τον αχαλίνωτο ερωτισμό, αναδείχθηκε σε αστέρι πρώτο μεγέθους και σε ένα αξεπέραστο sex symbol που κουβαλούσε μία επικίνδυνη γοητεία- δεν υπήρχε άντρας στον πλανήτη που δε θα ήθελε να είναι θύμα της. Μία ιδιότητα που διατηρεί μέχρι σήμερα καθώς σβήνει 63 κεράκια στην τούρτα της ζωής της.

Δες περισσότερα στο Esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ