Follow us

Βασίλισσα Ελισάβετ | Η πρωτοβουλία της για να βελτιώσει τις σχέσεις της με τον Harry και τη Meghan

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν ξεκαθαρίσει ότι οι σχέσεις τους με τη βασίλισσα παραμένουν ισχυρές.

Βασίλισσα Ελισάβετ Abaca /Visual Hellas

Μετά τη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey, η βασιλική οικογένεια έκανε μια επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της βασίλισσας που ανέφερε ότι τα θέματα που θίχτηκαν "και ειδικά αυτά της φυλής" είναι ανησυχητικά και θα συζητηθούν ιδιωτικά. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, αυτό σημαίνει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ σκοπεύει να επικοινωνήσει με το ζευγάρι σαν μια ένδειξη καλής θέλησης για να βρεθεί μια λύση σε όσα το απασχολούν.

Όπως αναφέρει η royal editor της Daily Mail, Rebecca English, η Ελισάβετ θα πάρει την κατάσταση που προέκυψε μετά τη συνέντευξη στα χέρια της και θα προσφέρει "κλάδο ελιάς" στον δούκα και στη δούκισσα του Sussex. Κι ενώ φαίνεται ότι η Meghan και ο Harry γνώριζαν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης πριν κυκλοφορήσει στον Τύπο, η πληροφορία ότι η Ελισάβετ σκοπεύει να τους τηλεφωνήσει έφτασε στα αυτιά τους από επίσημα χείλη του Παλατιού.

Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, η βασίλισσα θα μιλήσει τηλεφωνικά με τον εγγονό της καθώς νιώθει ότι η περίσταση απαιτεί μια πιο προσωπική προσέγγιση. Παράλληλα, έχει απαγορεύσει σε όλο το προσωπικό του Παλατιού να μιλούν για αυτή τη συνέντευξη δημοσίως.

Στη συνέντευξή τους, ο Harry και η Meghan επιβεβαίωσαν ότι οι σχέσεις τους με τη βασίλισσα αλλά και τον πρίγκιπα Φίλιππο είναι πολύ καλές, ενώ η Meghan τόνισε πόσο γενναιόδωροι είναι. Το Παλάτι, ελπίζει ότι με αυτή την κίνηση της βασίλισσας, η κατάσταση θα εξομαλυνθεί: "η βασίλισσα έχει μια πολύ μετρημένη προσέγγιση. Θέτει το παράδειγμα. Είναι ένα ζήτημα δικό της και της οικογένειάς της που πρέπει να αντιμετωπίσουν" είπε η English.

Φωτο: abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ