Follow us

Kanye West | Άλλαξε αριθμό τηλεφώνου για να αποφύγει την Kim Kardashian

Θέλει να της μιλάει όσο το δυνατόν λιγότερο.

Kanye West - Kim Kardashian Abaca/Visual Hellas

Ο Kanye West και η Kim Kardashian όχι μόνο χώρισαν αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν μιλάνε καν. Μάλιστα, όπως αναφέρει το News.com αποκαλύφτηκε πρόσφατα από πηγή κοντά στο ζευγάρι ότι ο Kanye άλλαξε τους αριθμούς σε όλα τα τηλέφωνά του προκειμένου να αποφύγει την Kim.

"Πριν ακόμα η Kim καταθέσει αίτηση για διαζύγιο, ο Kanye είχε αλλάξει τους αριθμούς και της είπε ότι μπορεί να επικοινωνεί μαζί του μέσω της προσωπικής του ασφάλειας" ανέφερε η πηγή. Το πρώην ζευγάρι που έχει μαζί τέσσερα παιδιά, παρόλα αυτά έχει βρει ένα τρόπο ώστε να έχει μια ήρεμη επικοινωνία με τα παιδιά του..

"Η Kim τον εμπιστεύεται με τα παιδιά. Τα αγαπάει και τα βλέπει πολύ" ανέφερε το δημοσίευμα, εξηγώντας ότι μπορεί οι πρώην σύντροφοι να μην μιλάνε μεταξύ τους αλλά σε αυτό βοηθάνε οι νταντάδες. Η Kim φεύγει πριν έρθει ο Kanye κι εκείνος φεύγει πριν έρθει η Kim. Στο ενδιάμεσο τα παιδιά μένουν με τις νταντάδες βοηθώντας έτσι στην προσαρμογή στη νέα κατάσταση.

Η Kim είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου στις 17 Φεβρουαρίου, όταν είχε μαθευτεί ότι ο Kanye και η Kim ζούσαν για μήνες χωριστά ενώ είχαν αποφασίσει να πάρουν ένα συναινετικό διαζύγιο και να μοιραστούν την επιμέλεια των παιδιών τους.

Φωτο: abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ