Follow us

Μητέρα 7χρονης Αναστασίας | Συγκλονίζει η Ξένια Πρεζεράκου - "Καταρρέουμε"

"Δώστε μας κουράγιο παιδιά".

Αναστασία Πρεζεράκου Facebook

Δύο φωτογραφίες με την κόρη της, την επτά ετών Αναστασία, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, Ξένια. Στις εν λόγω λήψεις βλέπουμε το επτάχρονο κοριτσάκι που δίνει μάχη για τη ζωή του με τον καρκίνο να βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας του, με την ίδια να ζητά την ψυχολογική στήριξη του κόσμου.

"4 χρόνια πριν είχαμε με την Αναστασία και τον Ηλία την υπέροχη στιγμή να διδάξουμε στο φεστιβάλ της Κουνταλινι , όλοι μαζί σαν οικογένεια ,αφού άλλωστε ποτέ δεν αποχωριστήκαμε ο ένας τον άλλον. Σήμερα πάλι όλοι μαζί στην κλινική βιώνουμε την πιο δύσκολη εμπειρία που μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος. Δώστε μας κουράγιο παιδιά, καταρρέουμε...." έγραψε χαρακτηριστικά.

Να σου θυμίσουμε ότι η μικρή Αναστασία νοσηλεύτηκε σε γνωστό ογκολογικό νοσοκομείο της Αμερικής, όπου κατάφερε να πάει με την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια του κόσμου έπειτα από σχετικό διαδικτυακό κάλεσμα.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση

4 χρόνια πριν είχαμε με την Αναστασια και τον Ηλία την υπέροχη στιγμή να διδάξουμε στο φεστιβάλ της Κουνταλινι , όλοι...

Posted by Prezerakou Xenia Dharam Atma on Thursday, March 11, 2021

Μητέρα 7χρονης Αναστασίας | Συγκλονίζει η Ξένια Πρεζεράκου - "Καταρρέουμε"
Αναστασία Πρεζεράκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ