Follow us

Γιάννα Αγγελοπούλου | Η παραδοσιακή ενδυμασία για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Αρεόπολης

Στην Αερόπολη και η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Γιάννα Αγγελοπούλου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην Αρεόπολη πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 17 Μαρτίου 2021, εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα.
Στις εκδηλώσεις παρέστη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υπογραμμίζοντας ότι το παράδειγμα των Μανιατών συνεγείρει το εθνικό μας φρόνημα και μετουσιώνεται σε ευθύνη για το παρόν και το μέλλον μας.

Η κυρία Σακελλαροπούλου παρακολούθησε τη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού κατέθεσε στεφάνι στην Πλατεία Αθανάτων, μετέβη στην πλατεία 17ης Μαρτίου, όπου έκανε τα αποκαλυπτήρια ανάγλυφης παράστασης με θέμα "Η ορκωμοσία των Μανιατών Αγωνιστών της 17ης Μαρτίου 1821".

Παρούσα στις εκδηλώσεις και η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Δηλώσεις από κ.κ. Τάκη Θεδωρικάκο, Γιάννα Αγγελοπούλου, Πέτρο Ανδρεάκο, από τους βουλευτές της Ν.Δ. Θανάση Δαβάκη και Νεοκλή Κρητικό, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Αραχωβίτη, από τη δήμαρχο Ελαφονήσου Έφη Λιάρου και την αντιδήμαρχο Αν. Μάνης, Ελένη Δρακουλάκου.

Πηγή | ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ