Follow us

10+1 λόγοι για να αγαπήσεις το τρέξιμο με τους adidas Runners Athens

Το τρέξιμο δεν είναι πια το ίδιο.

Runbase Coaches

Πρέπει να το παραδεχτώ: Αν πριν από μερικά χρόνια μου έλεγες πως το τρέξιμο θα ήταν όχι απλώς αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μου, αλλά και μια από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες σε αυτή, θα σε ρωτούσα αν με μπερδεύεις με κάποια άλλη.

"Τρέχω για να προλάβω όσα πρέπει να κάνω" ήταν η μοναδική περίπτωση που χρησιμοποιούσα αυτό το ρήμα.

Και όμως ο τελευταίος χρόνος με βρίσκει να ξυπνώ ανυπόμονη να βάλω τα αθλητικά μου παπούτσια και να βγω για χαλαρό jogging και τις απαραίτητες πρώτες δόσεις φρέσκου, καθαρού αέρα. Η "μαγεία" είναι ακριβώς σε αυτόν τον παράδοξο συνδυασμό που καταφέρνει να με κάνει να νιώσω: Της κίνησης και της σταθερότητας ταυτόχρονα. Ακόμη και όταν οι παραστάσεις γύρω μου εναλλάσσονται υποδεχόμενες διαδοχικά η μία την άλλη με σταθερό ρυθμό, εγώ νιώθω πως εκείνη την ώρα ο χρόνος "παγώνει": Δεν υπάρχουν υποχρεώσεις που με περιμένουν, deadlines που λήγουν και συζητήσεις που εκκρεμούν.

Δεν πρόκειται για ακόμη μια συνήθεια, αλλά για εμπειρία.

Είμαι εγώ, απλά εγώ και τρέχω. Αποτελεί ένα είδος πραγματικού self-care, με το οποίο έχω καταφέρει να αναζωογονώ σώμα και πνεύμα για να ξεκινήσω με πολλή περισσότερη ενέργεια και δύναμη την ημέρα μου. Με μικρά αλλά σταθερά βήματα έρχομαι καθημερινά ολοένα και πιο κοντά στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, κυριολεκτικά "τρέχοντας" προς αυτήν.

10+1 λόγοι για να αγαπήσεις το τρέξιμο με τους adidas Runners Athens
Running Crew Κυριακή Φιλτισάκου

Running Coach 7
Running Coach Μανος Στρατιδάκης

Παρόλο που πρόκειται για μια δραστηριότητα με έντονο εσωτερικό χαρακτήρα, αφού βοηθά πολύ και την ψυχολογία μου, είναι κάτι που μου αρέσει να μοιράζομαι. Δεν είμαι η μόνη φανατική "runner" εκεί έξω, είμαστε πολλοί και μοιραζόμαστε όλη την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για την άσκηση που μας άλλαξε τη ζωή.

Μια κοινότητα που μοιράζεται το ίδιο πάθος.

Όταν έπεσε στην αντίληψή μου η ύπαρξη των adidas Runners Athens, έμοιαζε σαν κάτι πολύ καλό για να είναι αληθινό: Μπορώ να επικοινωνώ με ανθρώπους που "τρέχουν" όπως εγώ. Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, οι adidas Runners Athens είναι απλά η μεγαλύτερη και πιο fun running κοινότητα, με την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στο τρέξιμο.

Μέλος της μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε τρέφει αληθινή αγάπη για το τρέξιμο και ομολογώ πως η επιλογή μου να κάνω τελικά "join" αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από συναρπαστική.

adidas running app

Παρόλο που οι λόγοι είναι πάρα πολλοί, θα προσπαθήσω να τους συνοψίσω στην παρακάτω λίστα.

Γιατί αξίζει να γίνεις μέλος στο community των adidas Runners Athens ή αλλιώς να "τρέχεις με παρέα":

  1. Για να βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι! Οι δύο Captains του community, ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης και η Ελεάννα Λίμα, θα σε καθοδηγήσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις το κίνητρο που χρειάζεσαι, ακόμη κι όταν αυτό μοιάζει δύσκολο ή ανέφικτο.
  2. Για να "μυηθείς" σε μια πιο ολιστική προσέγγιση στο τρέξιμο! Η ομάδα των Running & Strength Coaches προσφέρει μεγάλη ποικιλία εβδομαδιαίων workouts όπως ενδυνάμωσης, αερόβια, Yoga, Pilates, ενώ η Nutrition, ο Recovery και η Mindset Coach θα σε υποστηρίξουν σε θέματα διατροφής, αποκατάστασης και ψυχολογίας αντίστοιχα. Μάλιστα, υπάρχει ακόμα και τώρα η δυνατότητα να παρακολουθήσεις digitally όλα τα προγράμματα.
  3. Γιατί είναι open και δωρεάν για όλους, είτε είσαι νέος στο τρέξιμο, είτε "μετράς" ήδη χιλιόμετρα στα πόδια σου! Ανεξαρτήτως του προσωπικού σου στόχου ή του στιλ σου, μπορείς να γίνεις μέλος -χωρίς συνδρομή- ενός οργανωμένου community, που σέβεται τη διαφορετικότητα και "τρέχει" για απώτερους σκοπούς, όπως για την προστασία της θάλασσας από το πλαστικό μέσω της πρωτοβουλίας Run For the Oceans.
  4. Γιατί το adidas Runbase, το πιο up-to-date hub δρομέων στην Ελλάδα, είναι το σταθερό σημείο συνάντησης του community! Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό χώρο με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα). Διαθέτει ειδικούς χώρους φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, αποδυτήρια με όλες τις απαραίτητες παροχές για τα μέλη, όπως lockers και ντουζιέρες, καθώς και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο δοκιμής των τελευταίων, καινοτόμων συλλογών της adidas.
  5. Γιατί είναι δίπλα σου σε κάθε συνθήκη, physically ή digitally! Ανάλογα με τις συνθήκες, το πρόγραμμα "τρέχει" physically, με σημείο συνάντησης το adidas Runbase, ή/και digitally, με live sessions μέσα από το adidas Stream Room, που μεταδίδονται μέσω του Facebook group του community.
  6. Γιατί ακόμη και με τις τρέχουσες συνθήκες, στο Facebook group που μετρά περισσότερα από 12.800 μέλη, νιώθεις πως "συναντάς" την παρέα σου! Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείς να τσεκάρεις το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, να παρακολουθήσεις online workouts και talks, καθώς και να μάθεις όλα τα νέα του community.
  7. Γιατί το αποτέλεσμα είναι μετρήσιμο: Σου προσφέρεται η δυνατότητα με το κατάλληλο εργαλείο να παρακολουθείς την εξέλιξή σου. Πώς; Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή adidas Running με την οποία μπορείς να καταγράφεις τις προπονήσεις σου και να βλέπεις την βελτίωσή σου, να μοιράζεσαι τα runs σου με τους φίλους σου και να κατοχυρώνεις τη θέση σου στα physical workouts και events.
  8. Για να συμμετέχεις σε παγκόσμια και τοπικά challenges, μέσω της εφαρμογής adidas Running. Πίστεψέ με, είναι ό,τι καλύτερο για να σε κρατήσει ενεργή και να σου προσφέρει τον κατάλληλο στόχο και κίνητρο για να συνεχίσεις.
  9. Για την επιβράβευση: Ναι, έχεις benefits όσο παραμένεις active. Καταγράφοντας 5 runs στην εφαρμογή adidas Running, παρέα με τους adidas Runners Athens, παραλαμβάνεις δωρεάν το εμβληματικό t-shirt του community. Το καλύτερο; Όσο ανεβαίνεις level συμμετέχοντας σε περισσότερα runs, σε περιμένουν και άλλες παροχές.
  10. Γιατί έχεις πρόσβαση στις μοναδικές καινοτομίες της adidas. Έτσι μπορείς να μαθαίνεις όλα τα νέα αναφορικά με τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι καθώς και τις τεχνολογίες που προσφέρει η adidas.
Captain Eleanna Lima + Baloo
Female Captain Ελεάννα Λίμα

Captain Eleanna Lima
Female Captain Ελεάννα Λίμα

Πέρα από όλα τα - ομολογουμένως απίστευτα πλεονεκτήματα- που ήδη ανέφερα, δεν έχω ακόμη μιλήσει για το καλύτερο: Στο community αυτό βρήκα ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιος πάθος για το τρέξιμο με εμένα, αγαπούν το ευ ζην και το υγιεινό lifestyle όπως ακριβώς και εγώ. Όχι δηλαδή ως κάτι αναγκαστικό και ανιαρό, αλλά ως έναν τρόπο ζωής που μπορεί να σταθεί αφορμή για τις πιο διασκεδαστικά μοναδικές εμπειρίες.

Runbase Loft_Coach
Pilates Guest Trainer Σοφία Καρυώτη

Coach Zarou
Strength Coach Zarou

Μια πραγματική κοινότητα, μια πραγματική παρέα.

Με τα υπόλοιπα μέλη αυτού του community έχω αναπτύξει μια ουσιαστική επικοινωνία και πλέον δεν μπορώ να με φανταστώ να τρέχω χωρίς αυτό το "μαζί". Όπως εγώ, έτσι και εκείνοι είναι πάντα πρόθυμοι να μοιραστούν μία ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία, αλλά και τα συναισθήματά τους: Γέλιο, συγκίνηση, θαυμασμός, εκτόνωση και απογοήτευση είναι όλα ευπρόσδεκτα στις συζητήσεις μας. Κινητήριος δύναμη όμως και αυτό που πάντα επικρατεί στο τέλος είναι εκείνη η ισχυρή θέληση να βρεθούμε εκεί έξω, στους δρόμους και να τρέξουμε.

Running Coach
Guest Trainer Σοφία Παππά
Adidas App

Kεντρική φωτό: Running Coach Δήμος Χρονόπουλος και Running Crew Κυριακή Φιλτισάκου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"; elm.width = "1"; elm.height = "0"; elm.style = "width:1px; height:0; border:none;"; elm.alt = "Impression Image"; document.getElementsByTagName("body")[0].appendChild(elm); });