Follow us

Maddox Jolie-Pitt | Κατέθεσε εναντίον του πατέρα του στο δικαστήριο

Ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού δεν είπε πολύ κολακευτικά πράγματα για τον Pitt στη δίκη για την επιμέλεια των παιδιών.

Angelina Jolie Abaca/www.visualhellas.gr

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie μπορεί να έχουν χωρίσει επισήμως όμως το διαζύγιό τους δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα ενώ αυτή την περίοδο εξελίσσεται και η δίκη για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, έδωσε κατάθεση ως ενήλικος στο δικαστήριο για την επιμέλεια των μικρότερων αδερφών του και, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν είπε και τα καλύτερα για τον διάσημο πατέρα του.

"O Maddox έχει ήδη δώσει κατάθεση ως ενήλικας στην δικαστική διαμάχη και δεν ήταν πολύ κολακευτική για τον Brad” είπε μια πηγή στο UsWeekly, προσθέτοντας ότι "δεν χρησιμοποιεί το Pitt ως επώνυμο σε επίσημα χαρτιά που δεν είναι νομικά και προτιμά να χρησιμοποιεί το Jolie. Ο Maddox θέλει να αλλάξει νομικά το επίθετό του σε Jolie, κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί η Angelina”.

Η Angelina Jolie είχε πρόσφατα καταθέσει στο δικαστήριο και νέα στοιχεία που, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, αποδεικνύουν ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν βίαιος. Μάλιστα οι αποδείξεις εμπλέκουν και τα παιδιά του ζευγαριού που επίσης σύμφωνα με την κατάθεση της Jolie δέχονται να καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους.

O Pitt στο παρελθόν είχε ερευνηθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Λος Άντζελες για παιδική κακοποίηση με τις αρχές να μην βρίσκουν κάτι εναντίον του μετά και από συζητήσεις που έκαναν τόσο με την Jolie όσο και με τα 6 παιδιά τους. Οι κατηγορίες αφορούσαν σε ένα περιστατικό καυγά ανάμεσα στον Pitt και τον Maddox το 2016 στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας.

Η πλευρά του Brad υποστηρίζει ότι οι νέες αποδείξεις που έχει η Jolie είναι απλά μια προσπάθεια να τον εκδικηθεί, αφού τα τελευταία χρόνια όλοι οι ισχυρισμοί που έκανε η ηθοποιός δεν τεκμηριώθηκαν.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ