Follow us

Britney Spears | Θέλει να δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Meghan Markle θέλει να εξομολογηθεί τα όσα έχει βιώσει.

britney spears ABACA

Η Britney Spears δεν θέλει οι άλλοι να λένε την ιστορία της. Θέλει να την πει η ίδια με τον δικό της τρόπο. Και ακολουθώντας το παράδειγμα της Meghan Markle θέλει να δώσει μια συνέντευξη στην Oprah Winfrey και να μιλήσει για τα όσα έχει βιώσει στη ζωή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Entertainment Tonight, η διάσημη τραγουδίστρια νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλα τα μηνύματα υποστήριξης που δέχθηκε από fans της και συναδέλφους της μετά την πρεμιέρα του Framing Britney Spears, του ντοκιμαντέρ των New York Times που προβλήθηκε στην πλατφόρμα Hulu.

Η δημόσια απαίτηση μέσω social media να ελευθερωθεί η pop star από τον πατέρα της, ο οποίος νομικά διαχειρίζεται την περιουσία της, την έκανε να θέλει να μιλήσει δημοσίως και να πει η ίδια την ιστορία της. "Η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ενέπνευσε τον κόσμο να δείξει την αγάπη του πιο πολύ από ποτέ. Ενώ δεν κατάφερε να κάνει αλλαγές στη διαχείριση της περιουσίας της, δέχτηκε εκατομμύρια μηνύματα από fans της και νιώθει πλέον ότι την καταλαβαίνουν” ανέφερε μια πηγή στο ET. Οι fans της μάλιστα επηρεασμένοι από τη συνέντευξη που έδωσε η δούκισσα του Sussex στην Oprah εξέφρασαν την επιθυμία τους στα social media να κάνει το ίδιο και η Britney.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

ABACA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ