Follow us

Lockdown | Τι αλλάζει από σήμερα - Γιατί οι λοιμωξιολόγοι είπαν όχι στη μετακίνηση από δήμο σε δήμο

Διευρύνεται το ωράριο μετακίνησης από σήμερα, ανοίγουν κομμωτήρια, πάρκα και υπαίθριοι αρχαιολογικοί χώροι - Τι ισχύει για τις εκκλησίες

MissBloom TEAM
lockdown iStock

Σε αναπροσαρμογή μερικών από τα μέτρα του lockdown προχώρησε η κυβέρνηση, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, με σκοπό τη σταδιακή χαλάρωση.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

-Η απαγόρευση της κυκλοφορίας να ισχύει, από σήμερα, ενιαία σε όλη την επικράτεια από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί και καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

-Παράλληλα από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου θα επαναλειτουργήσουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης άκρων τηρουμένων όλων των ήδη υφιστάμενων αυστηρών πρωτοκόλλων.

-Επίσης ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία των υπαίθριων αρχαιολογικών χώρων έως 3 άτομα, εκτός αν αφορά σε οικογένειες, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων με χρήση sms 6 και χωρίς τη χρήση οχήματος, καθώς επίσης και η λειτουργία των δημοσίων πάρκων έως 3 άτομα ,εκτός αν αφορά σε οικογένειες, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων και πάλι με χρήση sms 6 και χωρίς τη χρήση οχήματος.

Διάβασε τη συνέχεια στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ