Lockdown | Τι αλλάζει από σήμερα - Γιατί οι λοιμωξιολόγοι είπαν όχι στη μετακίνηση από δήμο σε δήμο

Διευρύνεται το ωράριο μετακίνησης από σήμερα, ανοίγουν κομμωτήρια, πάρκα και υπαίθριοι αρχαιολογικοί χώροι - Τι ισχύει για τις εκκλησίες

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σε αναπροσαρμογή μερικών από τα μέτρα του lockdown προχώρησε η κυβέρνηση, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, με σκοπό τη σταδιακή χαλάρωση.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

-Η απαγόρευση της κυκλοφορίας να ισχύει, από σήμερα, ενιαία σε όλη την επικράτεια από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί και καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

-Παράλληλα από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου θα επαναλειτουργήσουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης άκρων τηρουμένων όλων των ήδη υφιστάμενων αυστηρών πρωτοκόλλων.

-Επίσης ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία των υπαίθριων αρχαιολογικών χώρων έως 3 άτομα, εκτός αν αφορά σε οικογένειες, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων με χρήση sms 6 και χωρίς τη χρήση οχήματος, καθώς επίσης και η λειτουργία των δημοσίων πάρκων έως 3 άτομα ,εκτός αν αφορά σε οικογένειες, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων και πάλι με χρήση sms 6 και χωρίς τη χρήση οχήματος.

Διάβασε τη συνέχεια στο thetoc.gr