Follow us

Happy People Actors | 30 Χρόνια εμπειρία στις υπηρεσίες του casting

Με βαθιά γνώση του καλλιτεχνικού χώρου, καταφέρνει να διατηρεί την ηγετική θέση της.

Happy people

Το πρακτορείο ηθοποιών & characters HAPPY PEOPLE ιδρύθηκε το 1990 από την Στέλλα Μπουσίου και η επιχειρηματική σκυτάλη πέρασε από γενιά σε γενιά. Με μότο "Έχετε το σενάριο; Έχουμε τα πρόσωπα!", η εξειδικευμένη ομάδα δουλεύει σκληρά προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για να δημιουργήσει ισχυρές και αξιόπιστες σχέσεις με τους πελάτες, αλλά και τα ταλέντα που εκπροσωπεί. Όλα αυτά με όπλα την αξιοπιστία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία των έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών της Happy People Team.

Κατά τη διάρκεια της τριακονταετούς πορείας του, το πρακτορείο πραγματοποίησε συνεργασίες και εξακολουθεί να συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρίες, τηλεοπτικά κανάλια, τηλεοπτικές παραγωγές και κινηματογραφικές ταινίες, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες τόσο των πελατών όσο και του σεναρίου.

Με βαθιά γνώση του καλλιτεχνικού χώρου, εκπροσωπεί παιδιά, εφήβους, ενήλικες, βοηθητικούς ηθοποιούς, χορευτές, αθλητές, μουσικούς, celebrities και μοντέλα όλων των ηλικιών. Μεταξύ άλλων, εξειδικεύεται στα Event Management, Trade Show Management, Corporate Video/ Corporate Phoography, Υποστήριξη Marketing, Διαχείριση Εμπορικών Εκθέσεων και Εταιρικές Φωτογραφίσεις.

Μάλιστα, τo HAPPY PEOPLE, εκτός των άλλων, διαθέτει και ένα ιδιαίτερο τμήμα με Έλληνες ηθοποιούς, τους οποίους εκπροσωπεί με τη φροντίδα, τη συνέπεια και την ασφάλεια που προσφέρει η εταιρεία.

Διανύοντας την εποχή αυτή της πανδημίας, η οποία καθίσταται μια σημαντική πρόκληση σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, στράφηκε ως επιχείρηση στην αναζήτηση νέων ιδεών και λύσεων ώστε να διατηρηθεί η ηγετική θέση της στον χώρο.

Και τα κατάφερε, καθώς η κρίση έχει κάνει τους ανθρώπους του HAPPY PEOPLE δυνατότερους και πιο ευέλικτους. Χαρακτηριστικό είναι πως από τον Οκτώβριο έχει παρατηρηθεί ήδη μια αύξηση στη δραστηριότητά τους, η οποία έχει αρχίσει να καταγράφεται από το προηγούμενο έτος. Φτάνοντας στο Μάρτιο του 2021, η εταιρεία έχει στην παρακαταθήκη της καινούριες συνεργασίες με διαφημιστικές παραγωγές - διαφημιστικά spot τόσο της Ελλάδας όσο και με εταιρείες παραγωγής του εξωτερικού.

Βασικό συστατικό της επιτυχίας της ομάδας, είναι ο casting director κ. Μάξιμος Καρράς, ο οποίος διαθέτει αξιοσημείωτη εμπειρία και πλούσιο επαγγελματικό υπόβαθρο από το 1989 σε γνωστές εγχώριες και μη τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Μερικές συνεργασίες του HAPPY PEOPLE στον χώρο της διαφήμισης:

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την ομάδα του HAPPY PEOPLE στο info@happypeoplemodels.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ