Follow us

Sharon Stone | Γιατί δεν βοήθησε τη Britney Spears όταν το είχε ανάγκη

Η τραγουδίστρια είχε ζητήσει τη βοήθεια της ηθοποιού το 2007.

Sharon Stone

Πριν μια εβδομάδα η Britney Spears είχε αποκαλύψει ότι η Sharon Stone είναι μια γυναίκα που την έχει εμπνεύσει και τώρα η διάσημη ηθοποιός μιλάει για τη στιγμή που η τραγουδίστρια είχε ζητήσει τη βοήθειά της.

Η 63χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή The Kelly Clarkson Show και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η Spears το 2007, όταν είχε ξυρίσει το κεφάλι της. "H Britney μου έγραψε ένα μακρύ, σημαντικό και καυστικό γράμμα κατά τη διάρκεια μιας πολύ δύσκολης στιγμής στη ζωή της, περίπου τότε που ξύρισε τα μαλλιά της κι ήθελε να την βοηθήσω” είπε η Stone αλλά όπως είπε δεν ήταν σε θέση η ίδια να της προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη.

"Ήμουν σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου και δεν μπορούσα να βοηθήσω τον εαυτό μου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι και η δύο χρειαζόμασταν βοήθεια” τόνισε η ηθοποιός που φέτος έκανε πολλές αποκαλύψεις μέσα από το βιβλίο της "The Beauty of Living Twice”.

H Sharon, εξάλλου, μπορεί να καταλάβει όλα όσα πέρασε και η Britney στην καριέρα της: "Είναι δύσκολο να είσαι μια επιτυχημένη γυναίκα και να σε χειρίζονται όλοι, να παίρνουν τα χρήματά σου. Πιστεύω ότι σε όλους τους νέους star αυτό κάνουν”. Η ηθοποιός εξήγησε ότι κάποια στιγμή "όλοι σπάνε. Το θέμα με τη Britney Spears είναι εκτός ελέγχου και τόσο άσχημο”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Mamdamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ