Follow us

Καταγγελίες σοκ για κακοποίηση από 22 αθλήτριες της ενόργανης

Απίστευτα βασανιστήρια καταγγέλλουν σε επιστολή τους προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό αθλητές της ενόργανης, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών.

MissBloom TEAM
iStock iStock

Απίστευτες καταγγελίες για σωματική και λεκτική βία, αλλά και σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους από 22 καταξιωμένες αθλήτριες και αθλητές της ενόργανης γυμναστικής, με διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Σε μια συνταρακτική επιστολή που έστειλαν χθες στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, οι αθλητές ζητούν την παρέμβαση της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, ώστε να εξυγιανθεί το άθλημα τους και "να βγει από τη σκιά της σκληρότητας και της κακοποίησης".

Όπως αποκαλύπτει σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της η "Εφημερίδα των Συντακτών", η χρονική περίοδος στην οποία αναφέρονται ξεκινά από το 1985 και καλύπτει διαφορετικές εποχές, εφόσον οι αθλητές αγωνίζονταν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, ωστόσο οι αθλητές χαρακτηρίζουν ως διαχρονικό κοινό μυστικό τις προπονητικές μεθόδους που "έφταναν στο όριο του βασανισμού με σωματικές τιμωρίες, υποχρεωτικές νηστείες, ψυχολογική κακοποίηση και εξευτελισμούς, μέχρι και σεξουαλικές παρενοχλήσεις".

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ