Follow us

Melania Trump: Γιατί δεν εγκατέλειψε τον Trump

Οι βιογράφοι της τέως πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ αναλύουν την πορεία της και εξηγούν τη στάση που κράτησε όλα αυτά τα χρόνια

Melania Trump, Donald Trump Splash News/Ideal Image

Είχε χτυπηθεί βάναυσα από τα media για τη σιωπή της και την απαθή στάση που κρατούσε απέναντι στη συμπεριφορά του Trump, οι δημόσιες εμφανίσεις με τον άντρα της πάντα κατέληγαν σε trending topic στο twitter ενώ η η anti- bullying καμπάνια της "Be Best" αποτέλεσε μια παταγώδη αποτυχία. Η Melania Trump για πολλούς ήταν ένας γρίφος, για τους βιογράφους της όμως η ιστορία είχε περισσότερο ζουμί.

Τον τελευταίο καιρό, η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ διαμένει με την οικογένειά της στη Florida, στο νέο τους καταφύγιο και απ' ό,τι φαίνεται μια δημόσια εμφάνιση στους δρόμους της Νέας Υόρκης θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες των βιογράφων της, η ίδια πάντα ήθελε να βρίσκεται στο προσκήνιο γι' αυτό κιόλας επέλεξε τον δρόμο του μόντελινγκ. Παρά τις κατηγορίες για σιωπή και αδιαφορία προς τον ρόλο της - ως πρώτη Κυρία της Αμερικής-, η ίδια είχε ένα δικό της όραμα, απολαμβάνοντας τη νέα της θέση και επηρεάζοντας με τον τρόπο της το σύζυγό της. Μπορεί συνήθως στο τέλος, ο Trump να έκανε του κεφαλιού του, ωστόσο αν υπήρχε ένας άνθρωπος που άκουγε περισσότερο από όλους, αυτός ήταν η Melania.

Προτεραιότητα για εκείνη όμως ήταν και θα είναι ο γιος της, Barron. Γι' αυτόν άργησε να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο, ώστε να τελειώσει το σχολείο -φυσικά η κίνησή της αυτή ήταν και ένα πλεονέκτημα για να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιο με τον σύζυγό της. Και αυτό γιατί ήθελε ο γιος της να έχει τα ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα τέκνα της δυναστείας των Trump.

Και όταν οι αδιακρισίες του πρώην προέδρου βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, η Melania δεν έφυγε γιατί ήξερε πως αυτά που διακυβεύονται είναι σημαντικότερα. Έτσι, προτίμησε να μείνει σιωπηλή και να εμφανιστεί μία- μπορεί και δύο φορές με τον σύζυγό της σε εκδηλώσεις.

Αυτό που τους ενώνει είναι μια κοινή ιδέα της πραγματικότητας και ότι και οι δύο πιστεύουν στα comebacks. Μπορεί η ίδια να μοιάζει στους έξω ότι δεν απολαμβάνει τη ζωή της αλλά έχει απλώς αποδεχθεί την πραγματικότητα, η αλήθεια είναι πως ο ρόλος της μητρότητας και η προσωρινή απομάκρυνση από τα φώτα της δημοσιότητας δεν αποτελούν άσχημη συνθήκη για την ίδια.

Συμπερασματικά, η σιωπή δεν θα λέγαμε πως αναπόφευκτα σημαίνει και απραξία. Και η Melania Trump το γνωρίζει πολύ καλά.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ