Follow us

Δολοφονία Καραϊβάζ | Αυτοί είναι οι εκτελεστές του δημοσιογράφου (εικόνα)

Το πρώτο βίντεο ντοκουμέντο.

MissBloom TEAM
Γιώργος Καραιβάζ Instagram

Ενα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή, δείχνει τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, πάνω στο μηχανάκι, λίγά λεπτά πριν από τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Όπως βλέπουμε, ο οδηγός του σκούτερ φοράει κράνος, ενώ ο συνεπιβάτης του, ο οποίος ήταν κι εκείνος που τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο δημοσιογράφο, φοράει σκουφάκι και μάσκα.

Δολοφονία Καραϊβάζ | Αυτοί είναι οι εκτελεστές του δημοσιογράφου (εικόνα)

Δολοφονία Καραϊβάζ: GREEK MAFIA και γραφεία "ενοικιάσεως" δολοφόνων στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ

Χαριστική βολή στην… Δημοσιογραφία. Σιγαστήρας για τη… σιγή. Modus operandi οργανωμένου εγκλήματος, με μεθόδευση, προμελέτη και σχεδιασμό, βλέπουν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, πίσω από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Αρμόδιοι αξιωματικοί κάνουν λόγο για εγκληματικό θράσος που "δείχνει" προς GREEK MAFIA, πρωταγωνιστικά μέλη της οποίας, αιματοκυλούν την Αθήνα και εκφράζουν δολοφονικά την απαξία τους για την ανθρώπινη ζωή.

Συνεργάζονται με "γραφεία ενοικιάσεως" δολοφόνων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και τους αναθέτουν συμβόλαια θανάτου από συμφέρον, για επίδειξη δύναμης ή κυριαρχικό καπρίτσιο!

Σκοτώνουν γιατί κάποιος μπήκε στα χωράφια τους, γιατί κάποιος τους στραβοκοίταξε, γιατί έτσι φαίνονται "δυνατοί", γιατί θέλουν να προλάβουν την δική τους εξόντωση, για "παραδειγματισμό" των αντιπάλων, ίσως ακόμη γιατί κάποιος έχει ή νομίζουν ότι έχει πληροφορίες για την παράνομη δράση τους. Χρησιμοποιούν το "μαύρο χρήμα", όπως αναφέρουν εμφατικά αρμόδιοι αξιωματικοί, ακόμη και να σκοτώσουν για ψύλλου πήδημα! Οι δράστες ήθελαν να σκοτώσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ. Γιατί τους ενόχλησε; Γιατί ήξερε; Γιατί θα αποκάλυπτε; Όπως και να έχει η ακραία πράξη δολοφονίας του εμπεριέχει "μήνυμα" με άλλους αποδέκτες, που ουσιαστικά λέει ότι μπορούμε να σκοτώνουμε όποτε θέλουμε, όποιον θέλουμε και μένουμε ανέγγιχτοι.

Αρκετά βίντεο από την προσέγγιση και διαφυγή των δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβάζ, έχουν στην κατοχή τους τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Έχουν χαρτογραφήσει μέρος των διαδρομών που ακολούθησαν και επιχειρούν να επεκτείνουν την ακτίνα κίνησής τους μέσω της εύρεσης επιπλέον βιντεοληπτικού υλικού. Αναζητούν το συγκεκριμένο σκούτερ, μάρκας ΜΠΕΒΕΡΛΙ, σκούρου χρώματος, αν και φαίνεται πως έχουν υλικό λίγο πριν την αλλαγή οχήματος διαφυγής, και επιχειρούν να εντοπίσουν την πορεία του δεύτερου οχήματος από εκεί και έπειτα. Δεν έχει βρεθεί προς το παρόν κάποιο καμένο δίκυκλο ή να έχει δηλωθεί πρόσφατη κλοπή μοτοσυκλέτας με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Στο μικροσκόπιο ο φορητός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Καραϊβάζ

Ο φορητός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, από τα οποία θα ανακτηθούν κλήσεις, μηνύματα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, δημοσιεύματα που αφορούν υποθέσεις που ασχολήθηκε, ερεύνησε και δημοσιοποίησε ο άτυχος συνάδελφος όπως υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος, διαφθοράς κ.ά..

"Καθαρό" είναι το πιστόλι των 9ΜΜ που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος του Γιώργου Καραϊβάζ, όπως προέκυψε από το τμήμα Βαλλιστικής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Δηλαδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη έκνομη ενέργεια, κάτι αναμενόμενο για τους αρμόδιους αξιωματικούς, που μιλούν για συμβόλαιο θανάτου και ενοικιαζόμενους εκτελεστές. 13 σφαίρες έριξαν οι δράστες, έχουν εντοπιστεί 10 τραύματα πάνω στο σώμα του άτυχου δημοσιογράφου, έξι από αυτά στο θώρακα, δύο στο κεφάλι, ένα στο λαιμό, και ένα ακόμη στην παλάμη του χεριού του, δείγμα αυθόρμητης κίνησης να προστατευτεί.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ