Follow us

Τέλος το "Πάσχα στο χωριό" για να ανοίξει ο τουρισμός και η εστίαση τον Μάιο - Τετάρτη οι εισηγήσεις, Παρασκευή οι αποφάσεις

Αμέσως μετά το Πάσχα η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα με το άνοιγμα της εστίασης.

MissBloom TEAM
greece iStock

Το επιδημιολογικό ρίσκο με την απελευθέρωση των μετακινήσεων το Πάσχα, σε συνδυασμό με την έναρξη του τουρισμού στις 14 Μαΐου, κάνουν το Μαξίμου και τους λοιμωξιολόγους ιδιαιτέρως επιφυλακτικούς προκειμένου να ανάψουν το πράσινο φως για ταξίδια από νομό σε νομό.

Μια ενδεχόμενη αύξηση της διασποράς της διασποράς θα προκαλούσε ακόμη σοβαρότερα προβλήματα στο σύστημα υγείας και θα έθετε σε κίνδυνο το άνοιγμα του τουρισμού. "Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να πάμε στα χωριά μας", είπε ο Αρχιεπίσκοπος μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, δείχνοντας το κλίμα που επικρατεί στην κυβέρνηση.

Παράλληλα, η κυβέρνηση σχεδιάζει αμέσως μετά το Πάσχα να ξεκινήσει η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Στις 10 Μαΐου αναμένεται να ανοίξουν οι εξωτερικοί χώροι στην εστίαση, οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα επιστρέψουν με self - test στα θρανία τους, ενώ δεν αποκλείεται εκείνη την ημέρα να επαναλειτουργήσουν τα Mall και τα κέντρα αισθητικής.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ