Follow us

American Horror Story | Η Paris Jackson θα πρωταγωνιστήσει στο νέο κύκλο

Η σειρά τρόμου επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις.

Paris Jackson Splash News/Ideal Image

Με ένα post του στο Instagram ο δημιουργός του American Horror Story, Ryan Murphy, μας έδωσε μία γεύση για το τι να περιμένουμε στη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη του βασιλιά της ποπ, Paris Jackson, μόλις έκλεισε μια θέση στη σειρά τρόμου, που επιστρέφει σύντομα για τη 10η σεζόν. Και δεν είναι η μόνη διάσημη προσθήκη καθώς όπως μάθαμε πρόσφατα θα εμφανιστεί επίσης και ο φημολογούμενος νονός της Jackson και φίλος του Michael Jackson, Macaulay Culkin.

Στο βίντεο που ανέβασε ο σκηνοθέτης χωρίς να μας δίνει πληροφορίες για την πλοκή, μας μαρτύρησε τον τίτλο ο οποίος θα είναι "Double Feature", αναφέροντας πως ο νέος κύκλος θα πραγματεύεται δύο ιστορίες, μία στη θάλασσα και μία στη στεριά.

Ακόμα δε γνωρίζουμε σε πόσα επεισόδια θα εμφανιστεί η Jackson, αλλά ούτε κάτι περισσότερο για τον ρόλο της, όμως ξέρουμε πώς θα πλαισιώσει τη μούσα του Murphy, Sarah Paulson - που πρόσφατα λάνσαρε το νέο της ροζ μαλλί για τον ρόλο- και τους Evan Peters, Lily Rabe, Finn Wittrock, Angelica Ross, Leslie Grossman και Billie Lourd.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ