Follow us

DOUKAS VIRTUAL RUN | Τρέχουμε και Βοηθάμε με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Το Doukas Virtual Run πραγματοποιείται από την Δευτέρα 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 16 Μαΐου.

DOUKAS VIRTUAL RUN | Τρέχουμε και Βοηθάμε με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας "Στάση Ζωής" διοργανώνουν το Doukas Virtual Run, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Εκπαιδευτηρίων Δούκα, τον Αθλητικό Σύλλογο Εκπαιδευτηρίων Δούκα (Α.Σ.Ε.Δ.), το Αθλητικό Κέντρο Δαΐς και τον Σύλλογο Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα (Σ.Α.Ε.Δ.)

Σκοπός του αγώνα είναι να προάγει τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα και τον υγιή τρόπο ζωής και παράλληλα να ενισχύσει το έργο του Κέντρου Βρεφών "Η ΜΗΤΕΡΑ" διαθέτοντας σε αυτό το συνολικό ποσό από τις συμμετοχές στον αγώνα καθώς και επιπλέον ένα ευρώ (1€) για κάθε συμμετοχή.

Το Doukas Virtual Run είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και τη στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.

Στόχος είναι η ενδυνάμωση του ηθικού όλων των δρομέων τονίζοντας την αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

Το Doukas Virtual Run πραγματοποιείται από την Δευτέρα 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 16 Μαίου και συμπεριλαμβάνει περπάτημα ή τρέξιμο για ενήλικες και παιδιά 2χλμ., 5χλμ. και 10 χλμ. με την. Ο αγώνας διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη των:

EUROXX - Χορηγός Διοργάνωσης https://www.euroxx.gr/

OCTANS - Υποστηρικτής Διοργάνωσης http://octanscapital.gr/

RunnerMagazine.gr - Υποστηρικτής Επικοινωνίας https://runnermagazine.gr/en/home/

Οι εγγραφές του αγώνα έχουν ξεκινήσει!

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό σας στην διεύθυνση https://live.sporthive.com/event/10519 και κάντε αναζήτηση το Doukas Virtual Run, ή κάντε την εγγραφή σας εδώ https://www.myrace.gr/event/2440/registrations.html

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ