Follow us

Εστίαση | Πρεμιέρα μετά από 6 μήνες - Ανοίγουν σήμερα εστιατόρια και καφετέριες - Πρώτο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα

Πρεμιέρα μετά από 6 μήνες για την εστίαση – Ανοιχτοί μόνο οι εξωτερικοί χώροι – Στις 23:00 η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

MissBloom TEAM
athens restaurants iStock

Μετά από έξι μήνες οι εξωτερικοί χώροι σε εστιατόρια και καφετέριες ανοίγουν και πάλι κάτω από αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για την εστίαση, ενώ παράλληλα από σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 11 το βράδυ. Μοναδικός γνώμονας όλων είναι να μην υπάρξει κανένα πισωγύρισμα και γι’ αυτό τον λόγο έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί καμία εστία διασποράς της νόσου.

Τις προηγούμενες ημέρες οι καταστηματάρχες μαζί τους υπάλληλούς προετοιμαζόντουσαν πυρετωδώς για την σημερινή ημέρα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθούν τους πελάτες τους. Το άνοιγμα της εστίασης θα δώσει μία ακόμη διέξοδο στην κοινωνία που πέρασε ένα ακόμη Πάσχα εντός των τειχών της πόλης, ενώ θα βοηθήσει και την οικονομία καθώς σταδιακά θα αρχίσουν να σταματά η ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ